Следва

Lush Fresh Handmade Cosmetics - направени с любов

Brilliant Look коса и кожа

Както добре знаем, красотата идва отвътре, а за да я задържим задълго напред във времето, ежедневната грижа е жизненоважна...

Hair преди 9 години

Както добре знаем, красотата идва отвътре, а за да я задържим дълго напред във времето, ежедневната грижа е жизненоважна. Фолиевата киселина и витамините А, К, Е, С, В1 и В2 са основните градивни единици на красивата коса, кожа и нокти. А благодарение на есенциалните мастни киселини Омега 3, 6, 9, както и изключително трудната за добиване Омега 7, познати ни като мощни антиоксиданти, богати на фитохимикали, разчитаме на бърза дермална регенерация.

Всички тези тонизиращи, подхранващи, възстановителни и антисъстаряващи свойства се крият в маслото от ракитник, което е и основната съставка в универсалното средство за красота, самочувствие и удоволствие от живота Brilliant look коса и кожа. Капсулите дават страхотни резултати при:

►Косопад, увредена и суха коса
►Чувствителна и/или склонна към алергии кожа
►Суха и набръчкана кожа: възстановява еластичността и видимо стяга кожата
►Слънчеви изгаряния: предотвратява остаряването и появяването на бръчки
►При изгаряния и пигментни петна: подпомага възстановяването и подмладяването на кожата
►При кожни дефекти и акне
►При чупещи се нокти
►Действието им се изразява в снабдяването на организма с жизнено важни, градивни есенциални мастни киселини, които видимо подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите.

Две капсули дневно са достатъчни, за да снабдят организма с жизнено важни, градивни, есенциални мастни киселини, които видимо подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите. Цената на продукта е 49,99 лева.

Горещо препоръчваме!

More from View Sofia

More Hair