Следва

Street Style вдъхновения... Едно над друго

Звездно старание и глам за ЧРД 60! на Марио Тестино

Фотографът Марио Тестино, от чиито звездни ръце излиза всяка втора корица на...

All fashion преди 9 години

Фотографът Марио Тестино, от чиито звездни ръце излиза всяка втора корица на американския Vogue и всяка трета на британския, отпразнува помпозно своя 60-годишен юбилей. В нощта на празника юбилярът посрещна гостите си в лондонския ресторант Chiltern Firehouse. Любимките на ветерана на модната фотография Кейт Мос, Сиена Милър и Наоми Кембъл са облечени за случая точно според изискванията на дрес-кода на тържеството, а именно в червено.


Наоми Кембъл, Марио Тестино и Кейт Мос

Все пак, сред фотографираните звездни гости се срещат и "нарушители", което ни най-малко не накърнява цялостния облик на едно жестоко фешън парти, в което и от тортата се появи певица, за да поздрави заслужилия рожденик. В случая отново руса, и отново секси - Кайли Миноуг, нищо, че виновникът за тържеството не е президент. Но пък е нещо подобно в света на модата.

Честито на Маестро Тестино!


Кайли Миноуг


Кейт Мос


Наоми Кембъл и Марио Тестино


Кийра Найтли




Лара Стоун и Дейвид Уилямс




Мери Чартерис и Попи Делевин


Попи Делевин и съпругът й Джеймс Кук




Сиена Милър


Сиена Милър


Рита Ора




Сюки Уотърхаус




Марк Ронсън и съпругата му Жозефин де ла Баум

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.