Следва

Men's Еxhibit: Модерният мъж според Джак Пиърсън

Кой как избра да се рекламира: Дария Вербови за Celine Resort 2015

Едва що изтекли актуалните есенно-зимни рекламни кампании, и топ-дизайнерските марки започнаха...

All fashion преди 9 години

Едва що изтекли актуалните есенно-зимни рекламни кампании, и топ-дизайнерските марки започнаха анонсирането на кампаниите за новите си, междусезонни колекции, а именно Resort. Великолепната Дария Вербови, например, е изборът за лице на круизната колекция Céline Resort 2015. 30-годишният канадски модел демонстрира връхни дрехи, бижута и чанти, създадени от дизайнерката Фиби Файло за предпролетното време на следващата година.

На снимките отново се вижда, както вече свикнахме от сътрудничеството на точно тази марки с точно този модел, че на работа е впрегната невероятно въздействащата естествена красота на Вербови. Моделът позира без грим и с коса, силно стегната на кок в повечето кадри. Ключовите цветове на аксесоарите са черно и бяло. Блендата е естествена, небрежна, почти случайна.



Припомняме, че съвместната работа на Дария с френската модна къща далече не е от сега. Освен че пасва идеално на естетиката на Селин, Дария е и първа приятелка на креативния директор на фирмата Файло. Фиби заема длъжността в Celine от октомври 2008 година, а до онзи момент работи за Chloe.



More All fashion