Следва

БНТ събира съдбите на едно поколение в поредицата "Връстниците"

Рене Зелуегър се разходи без грим (снимки)

Актрисата Рене Зелуегър, чиито кардинални промени във външността удивиха не само...

People of art преди 9 години

Актрисата Рене Зелуегър, чиито кардинални промени във външността удивиха не само нас, но и пластичните хирурзи, които се заеха да разнищят случая на сладураната, която всички все още свързваме с екранния й шедьовър Бриджит Джоунс, преди ден се появи публично в свой стил - много спортна и без грим.

Папараците хващат госпожа Зелуегър по време на обикновена разходка. Независимо, че звездата явно не е готова за среща с нахалните фотографи, тя нито вика, нито крещи, нито ги напада вербално или физически, както често постъпват други дами и господа от сходен звезден калибър. Напротив, просто сладко се усмихва и махва на камерите.



Изглежда, че Рене Зелуегър се връща от тренировка в зала, носи маратонки, клин и сив овърсайз суичър. Косите са събрани небрежно на висока опашка, настроението е лежерно, и всъщност цялата картинка по нищо не се различава от тази на обикновена жени след йога.

Не можем да не забележим, че макар и наистина поизменена, специално в линията на веждите, очите и овала на лицето, 45-годишната актриса изглежда повече от хубава за годините си. И всъщност си даваме сметка, че много я харесваме. Харизмата и специалната й енергия са страхотни, със или без блефаропластиката.







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра