Следва

Throwback Thursday: Vertige du glamour

Fashion Days празнува рожден ден с твоите #hiFIVE моменти

Fashion Days празнува рожден ден с твоите #hiFIVE моменти

All fashion преди 9 години

FashionDays, модна дестинация номер едно в Централна и Източна Европа, има рожден ден през ноември и кани всички нас, верните й фенове, да отпразнуваме заедно с нея изминалите 5 много успешни и стилистично издържани години.

По-силна и уверена, любимата точка на градски хора и фешънисти, желаещи бързо да материализират модните си прищявки, тя примамва с повече от атрактивни награди, тези които искат да станат част от Голямото събитие.

Замислено, като вълнуващо изживяване, което не е за изпускане, то ще събере хиляди красиви емоции в едно, обединени от обща идея и кауза, накратко наречена #hiFIVE, в която всеки ще може бързо и лесно да се включи.

За да си и ти гост на празника, снимай и сподели своите любими #hiFIVE моменти, а именно всички онези специални мигове, когато се чувстваш страхотно, щастлив си, вълнуваш се, споделяш любовта си или просто си оригинален и интерпретираш жеста #hiFIVE по свой собствен начин и ги изпрати на [email protected].

Малко по-късно, твоят #hiFIVE поздрав ще бъде качен на специалната онлайн платформа на FashionDays, където измежду всички кадри от България, Чехия, Унгария, Румъния, Полша, Словакия и Словения, именно той може да се окаже сред наградените 10, които ще бъдат излъчени от всяка страна. Но това не е всичко: когато броят на качените снимки достигне 10 000, всички участници ще бъдат наградени за своите любими #hiFIVE моменти.

Към кампанията се присъединиха и някои от най-обичаните звезди, които ще споделят своите #hiFIVE моменти, участвайки в специално предизвикателство. Любимата ТВ водеща Никол Станкулова, най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова и актьорът Юлиан Вергов се състезават за титлата най-добър #hiFIVE специалист на България. Всяка седмица те ще изпълняват специална мисия, от която ще качват видео и снимки на Facebook страницата на FashionDays. Този от тях, чиито видеа събере най-много лайкове в края на кампанията, печели и състезанието. Останалите двама ще имат задача – да разнесат лично няколко пратки на Fashion Days до вратата на клиентите!

“За нас празникът е наистина много голям и искаме да направим всички хора част от него. След пет години усилена работа, днес сме горди с постигнатото и знаем, че сме тук благодарение на нашите клиенти, нашите партньори и нашия екип. Техните истории са част от нашата история, техните #hiFIVE моменти създават нашия #hiFIVE празник. Така че искаме да поканим всички да участват и да се забавляват с нас.” - споделя Евгения Маркова, Маркетинг директор на Fashion Days.

Кампанията ще продължи до 2 декември 2014 г.

 

 

More from View Sofia

More All fashion