Следва

Премиера за Premier by Dead Sea. Новият лидер на натурална козметика от Мъртво море за първи път в България

Добре е да се пробва: Пробуждане, наречено All Nature

Магията на разбудените сетива, рано сутрин, с усмивка...

Body преди 9 години

Отдавна се събудих. Откакто се смятам за осъзнат потребител, което се случи, след като станах осъзната жена, и малко след като се превърнах в заклет естет, ценя високо чистия лукс, не само като зрително, но и като цялостно сетивно усещане. Луксът има безброй дефиниции, но съществува и един изначален лукс, нека го наречем натурален. Изначален, защото е на почит от зората на цивилизацията, превърнал се в традиция за естета от всяко време и поколение. И натурален, дарен от природата, като нещо съвсем естествено.

Философията на натуралния лукс радва със своето благозвучие и от името на родна линия за козметика. All Nature определено има потенциала да задоволи естетическото търсене за луксозна сетивност, облечена като грижа всеки ден, ден след ден, и то в изключително достъпен вариант. Наситени с изобилието на естествени съставки от цял свят, грижовни като природата и с ароматната нотка на натуралния лукс, продуктите на All Nature носят усещането за нещо не само истинско, но истински приятно.

В богатата гама на All Nature се преливат екзотиката на далечните континенти, българското наследство и това на земите, по които много отдавна грижата за тялото се е превърнала в култ. Природата дава енергията на живота и е най-нежното оръжие за борба със стреса на модерното ежедневие. All Nature пробужда с едно живително докосване и каквото и да търся в своя ден, открих този начин да го направя по-истински.

All Nature ни осигурява истинско преживяване, оптимална грижа и реално козметично действие. Всички продукти
са с 95% натурален състав, без силикони, парабени, парафини, SLES, етоксилати (EO) и ГМО.




Откриваме продуктите на All Nature на allnature.eu и широко разпространени в търговските вериги. 

В серията за коса можем да открием комбинациите от Мед и цвят от липа за подхранване, Смокиня и маслиново олио за сила и блясък, Анджелика и арганово масло за възстановяване и защита, Мащерка и розмарин за жизненост и обем, Роза и бадемово олио за грижа и наситен цвят. Продуктите в серията за тяло също са насочени
към специфичните ни нужди – Мед и цвят от липа за подхранване, Смокиня и масло от ший за хидратиране, Анджелика и арганово масло за възстановяване, Лавандула и бадемово олио за релакс и Ружа и розова вода за омекотяване. 

Както се доверяваме на природата за грижата за здравето ни отвътре, така можем да и се доверим и за грижата отвън.

И се пробуждаме... 

More Body