Следва

Какво гледахме тази седмица: Хорър, ама не съвсем - "Джезабел"

Голият протест на Кийра Найтли

Протест срещу всички корекции, които се правят с помощта на фотошоп и деформират телата на хората...

People of art преди 9 години

Кийра Найтли избра да позира топлес пред обектива на сп. Interview, без грим и с мокра коса, в знак на протест срещу всички корекции, които се правят с помощта на фотошоп и деформират телата на хората.

Звездата от „Карибски пирати” споделя в интервю за Times следното: “Хората непрекъснато искат да виждат големи гърди и крака, дълги до сливиците. Е, аз не съм съвършена. Такава съм, каквато Бог ме е създал. Бюстът ми е малък, но никога не бих го коригирала с импланти, защото е противоестествено”.

След което продължава изповедта си по повод новите снимки: “Мисля, че женските тела са бойно поле и за това е виновна фотографията. Тялото ми е променяно толкова пъти по толкова много причини. Този път се съгласих на голите снимки при условие, че ще изглеждам такава, каквато съм. За мен е важно хората да осъзнаят, че не е важно как изглежда тялото ни, а какви сме всъщност“.

Заради малкия размер на чашката си, актрисата е била коригирана многократно. Фотошопът играе дори при създаването на постера за филма “Крал Артур”, на който гърдите й са значително уголемени, за да отговарят на наложената естетика за „привлекателна“ жена.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра