Следва

Нежно розови с ресни

FASHION STARTER: "It" момичетата и смелият им стил

It girl е термин за младо, красиво и стилно момиче, често попадащо в полезрението на...

All fashion преди 9 години

"It girl" е термин за младо, красиво и стилно момиче, често попадащо в полезрението на медиите и предизвикващо бурен интерес към себе си, независимо дали това включва показване на личностни качества.

Лесно я разпознаваме: тя е любимка на street style фотографите, присъства във всяка една модна класация, а чаровната й усмивка краси страниците на всяка медия. Всеки иска да се снима с нея, или ако има смелостта да си признае - да бъде нея.

Нека ви я опишем: закачливата й усмивка наднича от корицата на списанието, което току що сте си купили, сияйната й кожа блести от младост и здраве, косата й е нежно разпиляна от вятъра, а звънкият й смях кара околните да замлъкнат в захлас. А относно стила на It момичето, казаното никога не е достатъчно. Тя не случайно краде всеки кадър на фотографите и почитателите си с неповторимия си външен вид, който вдъхновява дори дизайнери и стилисти, със своята непринуденост, свежест и безстрашна воля за експерименти. Облечена е в дизайнерски одежди, които дори няма да се пуснат скоро по бутиците, а съчетанието между обувките, чантата и аксесоарите, предизвиква болезнени конвулсии от желание в стомаха.

Ако външната красота и достойният за подражание маниер на обличане, не са достатъчни, ще споменем и начина на живот, който води гореспоменатото момиче: името й присъства в списъка с гости на всяко едно парти - било то благотворително, модно, музикално или тайно такова; front row присъствията на всяко едно ревю, през всяка една от седмиците на модата, не са блян, а ежедневие, с едно единствено условие - обаятелното присъствие на момичето в комбинация със заразителната й усмивка.

На думи не е толкова трудно да пресъздадем образа й - нейната униформа включва само: естествена красота, чар, елегантен сексапил, непресъхващ кладенец от модни идеи, красиви дрехи и дизайнерска чанта. А днес, като извор на вдъхновение, подходящ за началото на седмицата, сме ви подготвили списък с 13-те най-изявени It girls за момента, както и малко подробности около шумния им живот.

More All fashion