Следва

Киномания 2014: Ден по ден

Счупете интернет с Ким Кардашиян!

Сватбената снимка на Ким Кардашиян и Кание Уест може и да е най-харесвания кадър в историята на Instagram, но реалити звездата е напълно готова да разбие собствения си рекорд на пух и прах, след като показа, в целия му блясък, задника си...

People of art преди 9 години

Сватбената снимка на Ким Кардашиян и Кание Уест може и да е най-харесвания кадър в историята на Instagram, но реалити звездата е напълно готова да разбие собствения си рекорд на пух и прах, след като показа, в целия си блясък, своя задник.

Госпожа Уест се надупи за корицата на декемврийския брой на списание Paper, смъкнала надолу роклята с пайети и изживяваща се като голата Одри Хепбърн с пригладения си кок, перлена огърлица, обеци и черни сатенени ръкавици, и въпреки че не веднъж сме виждали широко коментираните й "огромни възможности", отново останахме поразени.

Дупето на Ким изглежда по-пищно отвсякога, демонстрирайки независимостта си в лъскава предпразнична визия и разграничаващо се от големите задници на Бионсе и Джей Ло, които от години прославят своите притежателки с размера си. 

За тези от вас, които биха предпочели да видят Ким напълно облечена пък, е кадърът от същата поредица снимки, в който тя балансира чаша шампанско със задните си части, докато държи бутилка и позира с усмивка едновременно. Оригиналът на снимката с балансираната чаша със задни части е дело на същия фотограф, осъществил и сесията на Ким;  казва се "Champagne Incident“, и на нея чернокожият модел позира абсолютно гола.

Сигурни сме, че Jean-Paul Goude се е постарал и за останалите кадри на звездата, които вече нямаме търпение да видим. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра