Следва

Детска София: Време за коледни желания в City Center Sofia

Намери двойник на някой от героите във "Властелинът на пръстените" и спечели билети за зрелището LOTR in Concert

Намери двойник на някой от героите във "Властелинът на пръстените" и спечели билети за зрелището LOTR in Concert

All About Life преди 9 години

По-малко от 20 дни остават до зрелището LORD OF THE RINGS IN CONCERT.

Стана ясно, че към вече известния швейцарски диригент Давид Райц и любимото сопрано на Хауърд Шор – Кейтлин Луск ще се присъедини и Комале Акапко, който свири на цимбал – изключителен струнен инструмент, на който свирят по-малко от 30 човека в цял свят. Заедно с тях ще чуем още Александър Пентин – тимпан и концерт-майстора, цигуларят Мариан Краев, които ще бъдат гръбнакът на огромния оркестър.

Очаква ни едно наистина внушително филмово зрелище, което ще се случи на 5 декември.

Българската публика ще е първата в Източна Европа, която ще има шанса да усети магията на двете велики изкуства в едно, благодарение на формата Movies in Concert, който обединява музика и кино в една перфектна симбиоза. Така, всеки от зрителите, ще има възможността да гледа „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“ на огромен екран, с български субтитри акомпаниран от 250 музиканти, които ще изпълнят на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма. Звучи невероятно, нали! И ще е точно такова. Обещаваме!

Затова, ако си истински фен на филма и си мечтаеш да бъдеш част от грандиозния спектакъл, ти даваме шанс да спечелиш 2 покани за това невероятно преживяване на всички сетива. Условието е следното: Намери двойник на някой от героите от „Властелинът на пръстените” и ни изпрати негова снимка. Така и ти, и той (двойникът) ще имате възможността да спечелите покана за филмовото зрелище LORD OF THE RINGS IN CONCERT.

Гласуване на страниците ни във facebook ще определи победителя, като за един от гласувалите също ще има подарък – дубликат на пръстена.

Изпращайте снимките си до 27 ноември на [email protected], като най-добрите кадри ще бъдат качени на нашата Facebook страница на 28 ноември. Ще дадем 24 часа за гласуване и така в ранния преди обед на 29 ноември ще знаем имената на късметлиите.

Успех на всички!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.