Следва

Niconé зад пулта в BLENDER Club

Обичта на известните: Талия Барнет и Робърт Патинсън

След като подробно разказахме, достатъчно вдъхновени, за стила и харизмата на Талия Барнет, без...

People of art преди 9 години

След като подробно разказахме, достатъчно вдъхновени, за стила и харизмата на Талия Барнет и въпреки че хрърлихме поглед върху любовта им с Робърт Патинсън преди седмици, ето че дойде моментът отново да се насладим на обичта между двамата млади.

Актьорът и певицата, известна с псевдонима си FKA Twigs, доскоро бяха супер дискретни по отношение на връзката си, нещо, което вече се промени и двамата определено престанаха да се крият.

И така, точно два дни назад, сладката двойка бе уловена из улиците на Лос Анджелис, докато се разхожда след обяд. Младите хубавци оживено бъбрят за нещо тяхно си, а когато виждат камерите, не изразяват никакъв гняв, напротив, усмихват се широко.

Видно от поредицата фотоси е, че влюбените се чувстват превъзходно заедно, усеща се лекотата и доверието в общуването и симпатичния флирт, в техния случай непрестанен. Приятна за хвърляне на по едно око двойка, в която изненадата са нейният нисък ръст и подвижността на неговата мимика. Поне за нас, де.

Иначе, сладури!







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра