Следва

#hiFIVE моменти

Fashion Battle: Роклята, моят приятел

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е инспириран от роклите и властта...

Shopping преди 9 години

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!, която стартира с огромен успех преди 2 седмици, днес отново поставя един срещу друг двама модни редактора, които ще се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от есенно-зимните колекции, съчетавайки личното творчество с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е инспириран от роклите и властта, която притежават над нас. А под светлината на светкавицата, главните роли се заемат от плисираната вълшебница S'Max Mara и дързостта, облечена в черна кожа Karen Millen.

ГАБРИЕЛА



Поводи за нова рокля никога не липсват, особено когато тя е олицетворение на тенденциите за сезона и носи етикет Karen Millen. Пристига с голяма доза вдъхновение, кожа, грубоватост и сексапил, завърта се непоколебимо около женствеността и омагьосва и мен, от раз, без много колебания. С ненатрапващия си силует, позволяващ безброй комбинации, както за вечерни излизания, така и за ежедневни приключения, дръзката съблазнителка Karen Millen успешно се пребори за титлата It рокля на сезона, сред останалите в гардероба ми. Свежа, неочаквана и прекомерно смела, тя ме въвлича в експерименти с цветни кецове, минималистичен грим и chunky аксесоари.

ПОЛА



Конфети, шампанско и блещукащи светлинки, предстоят ни куп вълшебни моменти в продължение на повече от месец в компанията на това задружно и закачливо трио. 

А какво са празничните дни без една наистина фантастична одежда, с която да си изкараме повече от бляскаво и да посрещнем новата година с настроение.

Моята женствена другарка дойде малко по-раничко от очакваното, но пък така ще ми спести главоблъсканиците, обичайни за новогодишния парти шопинг в последния момент.

Тренди до последното изящно плисе, тази синя красавица на S'Max Mara е едновременно изискана и по момичешки закачлива. 

Ще я придружават фатално изкусителни черни кадифени ръкавици, мнооого дълги, боти на висок ток и цветен клъч в геометрична форма. 

И бутилка шампанско, разбира се!
 


*Дрехите са от есенно-зимните колекции на марките и можете да ги намерите в официалните им магазини у нас. Роклята на Габриела е Karen Millen и е на цена 1245 лв., а тази на Пола е с етикет S'Max Mara и може да бъде закупена срещу 670 лв.

Анкета

Коя от двете рокли заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping