Следва

Спечели двойна покани за юбилейния купон на „На тъмно”

Хайди Клум показа фигура в изрязан бански

В последно време виждаме Хайди Клум само заедно с гаджето й Вито Шнабел, който не...

People of art преди 9 години

В последно време виждаме Хайди Клум само заедно с гаджето й Вито Шнабел, който не изпуска модела от очи нито за минута. Хайди дори вече е запознала Вито с децата си, а преди дни цялата компания е заминала на почивка на Ямайка. Папараците, разбира се, също не дремят, така че на света му се дава шанс да повоайорства с почти голото тяло на Клум в оскъден бански по време на почивката й с любимия.

Фигурата на 41-годишния модел както и преди изглежда отлично, и Хайди определено няма проблем да си позволи мини-бикини, но в цялата красота категорично видни са усилията, положени в спортната зала, защото просто няма кака да е иначе, пък да е толкова за завиждане.



Всъщност, Хайди Клум не за пръв път запознава ново гадже с децата си след развода със Сийл. По-рано моделът се срещаше с телохранителя си Мартин Кристен, който, по думите на самата Хайди, бил перфектен с децата й, а те пък от своя страна обожавали приятеля на мама. Наскоро Клум представи и Вито Шнабел на децата си. Припомняме, че младият арт-дилър е точно с 13 години по-млад от звездата, а двамата са двойка от пролетта на годината.







More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра