Следва

#Holiday БЛИЦ: Христо Янев

Editors' Choice: Топ-местата в София за ЧНГ!

Отброяваме оставащите дни на тази година, правим си списък с намислени желания за следващата, обикаляме по магазините за подаръци и настроението ни е приповдигнато...

All About Life преди 9 години

Отброяваме оставащите дни на тази година, правим си списък с намислени желания за следващата, обикаляме по магазините за подаръци и настроението ни е приповдигнато. Заменили сме кафето с горещ шоколад и джинджифилови бисквитки и сме подготвили всеки детайл от аутфита си за Новогодишната нощ. Искаме да е бляскава и запомняща се и да ни носи много позитивни емоции дни след това. За да предадем нашето хубаво празнично настроение, ние, редакторите на View Sofia, споделяме личните си планове затова къде ще празнуваме на 31 декември. Ето го и избора на всяка от нас поотделно:

ЕЛЕНА

Бях решила тази Нова година да я посрещна с половинката си на романтична вечеря, но впоследсвтие и двамата размислихме и установихме, че не можем да устоим на суинг изкушението, което ни предлага Grand Hotel Sofia. И след като и двамата ходим от месеци на уроци, време е да покажем какви знания ще пренесем и в следващата година.

Виж повече за избора на Елена тук >>>

ПЛАМЕНА

Тази година съм решила да започна начисто в съзнанито и надалеч в мислите си, танцувайки лудо под звуците на страстна кубинска музика с ром в ръка в Casa de Cuba.

Виж повече за избора на Пламена тук >>>

МИГЛЕНА

Ще сложа роклята си в цвят "марсала", кото ще акомпанира чудесно на червените ми коси в женското царство на Rose. Там, в отбрана компания от най-близки приятелки, ще се почувствам наистина специално. Та нали това е място само за жени...

Виж повече за избора на Миглена тук >>>

ГАБРИЕЛА

Ще бъда близо до небето към полунощ на 31-ви, защото ще посрещна Новата година в Sense Rooftop Bar. Както поговорката казва, трябва винаги да се целиш в слънцето и дори да не успееш, ще си сред звездите, а на мен толкова ще ми отива да съм там.

Виж повече за избора на Габриела тук >>>

ПОЛА

За едно по-добро начало, тази година ще заложа на шикозната обстановка с Moet в ръка в Raddison Blu Grand Hotel. Като страстна почитателка на "Бурните години", времето на Гетсби и джаза, ще се пренеса в тази бляскава епоха на подем от миналия век и ще изкарам шеметна нощ.

Виж повече за избора на Пола тук >>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.