Следва

Дръм и Басс Лавина

Stratos pres. New Year's Rave 2015! Виж как можеш да спечелиш два билета за незабравимото парти

Навръх Нова година crew-to на Stratos заедно с приятелите си от Ъндърграунд ще доведат у нас не кого да е, а самия REELOW за своето съвместно NEW YEAR’S RAVE...

Music преди 9 години

По-малко от месец след незабравимото гостуване на японеца Jun Akimoto за третото издание на Underground story, организаторите на събитието от Stratos са готови с поредната си изненада. Навръх Нова година crew-to на Stratos заедно с приятелите си от Ъндърграунд ще доведат у нас не кого да е, а самия REELOW за своето съвместно NEW YEAR’S RAVE. Две от най-амбициозните музикални организации от новото поколение у нас обединяват сили, за да гарантират за пореден път безупречен звук, уникална атмосфера и качествена музика.

През 2011 година REELOW навлиза в света на ъндърграунд tech звученето, а неговият уникален стил бързо го превръща в една от ключовите фигури на лондонската ъндърграунд сцена. Именно на Острова унгарецът избира да се установи, защото там открива възможност да развие потенциала си. И макар сравнително нов за електронната сцена, REELOW вече е гостувал на повечето от клубовете-институции за тази музикална култура - Ministry of Sound в Лондон, Privilege, Sankeys, Pacha и Villa на Ибиса, Sonar в Барселона и Garage в Liverpool. На 31-ви декември той пристига в България, за да изпратим заедно 2014-та!

С гост звездата далеч не се изчерпват всички изненади за вечерта. Зад пулта на NEW YEAR’S RAVE ще се качат още Dean Barred, Lentoff, Petar /Metropolis::Booking/, DJ Versus, Nikk., Peppou, Hot2Touch и Antoni Andonov.
Не бива да забравяме и мястото на срещата – това е сградата на Фабрика за градско изкуство. За неповторимата атмосфера в и без друго колоритната локация ще се погрижат момчетата от Hitex Pro както и Геори Шопов от Origamii Studio. Последният ще ни потопи в света на едно древно изкуство, което превръща обикновената хартия в истински шедьовър.

И както обикновено, View Sofia дава възможност на ДВАМА от вас да си спечелят двойни покани за невероятното парти, което се очертава да бъде най-доброто в града, навръх Нова година. Условието е закачливо, но НЕ сложно за истинските почитатели на клубната култура у нас и се състои в това да създадем, с общи усилия, плейлистата, с която ще запомним 2014-та. Разбира се, тук нека се включат само истинските ценителите на качествената електронна музика, при това само с предложения, на които няма да можем да устоим. Мястото, на което можете да ги оставяте е коментарната форма отдолу, а срокът е до 28 декември, понеделник.

Както вече споменахме, поканите са 2 двойни и ще знаят своите притежатели на 29 декември.

Нямаме търпение да послушаме музика заедно! Успех на всички!

 

More from View Sofia

More Music