Следва

Dolce&Gabbana пролет/лято 2015 - почит към Испания

71-годишната Джони Мичъл стана лице на Saint Laurent

Новото лице за сезона на Saint Laurent е очарователната в красивата си зрялост канадска...

All fashion преди 9 години

Новото лице за сезона на Saint Laurent е очарователната в красивата си зрялост канадска фолк-певица Джони Мичъл, която тази година става на 71.
Джони е поредната героиня в проекта на Еди Слиман, наречен с директното Music Project.

През последната година модната индустрия сякаш ежесекундо мени познатите си облик и правила. Модата, е в частност рекламите, престанаха да бъдат прерогатив изключително на младите. Поредният в редицата топ-дизайнери, поканили за актуалните си рекламни кампании лица, силно отдалечени от ранната си младост, след Dolce & Gabbana и Celiné, е именно Еди Слиман, който за своя Saint Laurent Music Project кани легендарната кънтри певица от Канада. Припомняме, че досега в специалния проект вече участваха Къртни Лав, Ким Гордън и Мариан Фейтфул.

Новата героиня отлично олицетворява интересите на бранда към фолк културата, което чудесно се вижда от няколкото готови рекламни кадъра.

За сесията Мичъл е заснета в дома си в Лос Анджелис. На черно белите снимки певицата позира в туника и широкопола кожена шапка, направена от дизайнера специално за снимките. В кадрите е намерено място и за вярната спътница на Джони — китарата.



More All fashion