Следва

Топ-гримьорът на M.A.C. Балтазар ексклузивно прeд View Sofia

Ирина Шейк и Кристиано Роналдо разделени по негова инициатива

Вече е съвсем ясно, че горещата клюка за раздялата на Ирина Шейк и Кристиано Роналдо след...

Други преди 9 години

Вече е съвсем ясно, че горещата клюка за раздялата на Ирина Шейк и Кристиано Роналдо след петгодишна връзка не е никаква клюка, ами си е жива истина. И не само заради факта, че красавицата не беше на церемонията за връчването на златната топка, и поради другия факт, че рускинята отписа гаджето си в Twitter, което публиката, естествено възприе като живо доказателство и практическо официално заявление за финален разрив в отношенията, а просто защото и говорител на модела го каза официално.

Какво всъщност се оплете в любовните отношения на звездната двойка? В пресата вече се появиха десетки предположения. Например, както съобщава португалското издание Correio da Manha, една от причините за разрива е станал отказът на Ирина да присъства на рождения ден на майката на гаджето си, Мария Долорес душ Сантуш Авейру.

Инсайдър потвърждава, че футболистът е организирал парти-изненада в чест на 60-годишния юбилей на майка си в родната Португалия, но Ирина отказала да пътува с него, за да уважи дамата. Следва страхотен скандал, и Кристиано взима решението да се раздели с модела.

Той искаше да направи изненада на майка си, още повече, че на Коледа беше с Ирина в Дубай. На рождения ден на Долорес той планираше да е у дома, в Португалия. Но Ирина отказа да пътува с него.

Скараха се толкова жестоко, че той посрещна Нова година само със сина си.

Това беше последната капка, в двойката нещата отдавна бяха доста сложни.

Съдейки по всичко, между Шейк и потенциалната свекърва отношенията никак не са били захарни. Ето какво твърди източникът пред изданието:

Долорес смяташе, че Ирина не подхожда на Кристиано. Искаше да види до него жена, която в бъдеще да може да играе ролята на майка на Кристиано младши. А Ирина има други приоритети.


Кристиано Роналдо с майка си и сина си по време на церемонията на "Златната топка"

За да спаси положението и да избави модела от нападките, които стотици фенове на футболиста от дни й отправят, официалният й представител каза по-рано днес:«Ирина и Кристиано действително вече не са заедно. Но всички слухове за отношенията на Ирина с неговото семейство са просто лъжа. Шейк много топло се отнасяше към роднините на Роналдо в продължение на всичките пот години на тяхната връзка. Няма какво повече да се добави».

Припомняме, че Роналдо възпитава и отглежда сина си заедно с майка си. Името на жената, която през 2010 година роди син на спортиста, е неизвестно за широката публика и до днес.

Именно Долорес съпровождаше Кристиано на церемонията за връчването на наградата "Златната топка" в Цюрих, безумно щастлива от признанието за сина й.

Шейк отсъстваше от мероприятието, а в своята реч при получаването на наградата футболистът не я й спомена, затова пък благодари за подкрепата на сина и майка си.

More Други