Следва

Мик Джагър отпуска стипендия в памет на Лорън Скот

Животът след 45: Неповторима и секси, Синди Крауфорд!

48 годишната Синди Крауфорд, която наскоро бе видяна на парти на марката часовници Омега, най-накрая показа кадри от самата рекламна кампания на бранда...

All fashion преди 9 години

Продължаваме страхотната поредица, в която ти представяме великолепието на жените след 45, защото силата, зрелият опит и заразяващата красота в тази възраст са истински опиум. Жени, живели вече няколко десетилетия, при това надарени с дарбата да се справят с възраста, или, нека го наречем порастването, по най-блестящия възможен начин.

И защото мнозина се страхуват от тази деликатна граница, около и над 45, ние създадохме тази рубрика, за да докажем, нищо, че го знаем, че това е един от най-хубавите периоди в живота на жените. Когато нищо не може да накърни увереността в собстевните сили и нищо не може де попречи на стигането на личното щастие, след години на гонене. 

И независимо от възможните промени в психиката и физиката, на 45 и отгоре, ние сме повече жени откогато и да било. Стига само да знаем  какво заслужаваме и как да го получим. 

Ред е на 45-годишните да покоряват. Сърца, емоции и житейски върхове! А трудностите и борбата, която водят с времето и неговите закони, могат само да направят крачката по-сладка. 

Без страх от времето! е слоугънът на тази поредица. В която днес гостува Синди Крауфорд.

Неотдавна 48-годишната красавица, демонстрира своята безупречност за пореден път, като се появи в рекламната кампания на часовниците Омега. В нея супермоделът изглежда изключително чувствена и секси и сякаш недокосната и непотърсена от времето 

На снимките Синди позира върху огромно легло, а на ръката й, разбира се, блести стилен Омега. В интервю, което по-късно звездата дава, споделя, че модната индустрия се е променила изключително много от 90-те години насам. Тя дори изказа недоволството си от факта, че професията й в известен смисъл е изгубила първоначалното си значение: "Сега няма да видите модели на кориците на списанията. Също така те не сключват договори с големи козметични компании, от които всъщност идват основните им доходи. Тяхното място вече е заето от актриси, певици и телевизионни водещи".



Крауфорд също така добави, че отношението към актрисите също се е променило с течение на времето: "Моделите можеха спокойно да си вършат работата, тъй като актрисите искаха да бъдат взимани по-сериозно. Те не искаха да превръщат червения килим в моден подиум, което обаче се случва днес". И в този ред на мисли, за съжаление, няма как да не се съгласим с госпожа Крауфорд, която с възрастта само и единствено е помъдряла! Останалото е същото като преди - образът й е все така чувствен, професионално поставен, секси, неостаряващ... на истинска жена, която не бяга от нищо и не гони никой, плуваща уверено във водите на приближаващите се 50-те.

Наслаждаваме й се до край на кадрите по-долу!
 

Поредицата се осъществява с любезната подкрепа на Meno Pause Formula, с помощта на която Животът след 45 е прекрасен, въпреки настъпващите промени в женския организъм. Менопаузата вече не е маркер, който означава край на пътя, а врата към втора зрялост, по-силна и по-уверена, която всяка уважаваща себе си жена може и трябва да отвори с лекота. 

Чети още за менопаузата като нов етап от живота тук >>>

 

More from View Sofia

More All fashion