Следва

Големите любовни истории: Ози и Шарън Озбърн

Животът след 45: Никол Кидман

Едва ли има някой, който да не се съгласи, че Никол Кидман винаги e изглеждала зашеметяващо...

Други преди 9 години

Продължаваме страхотната поредица, в която ти представяме великолепието на жените след 45, защото силата, зрелият опит и заразяващата красота в тази възраст са истински опиум. Жени, живели вече няколко десетилетия, при това надарени с дарбата да се справят с възраста, или, нека го наречем порастването, по най-блестящия възможен начин.

И защото мнозина се страхуват от тази деликатна граница, около и над 45, ние създадохме тази рубрика, за да докажем, нищо, че го знаем, че това е един от най-хубавите периоди в живота на жените. Когато нищо не може да накърни увереността в собстевните сили и нищо не може де попречи на стигането на личното щастие, след години на гонене.

И независимо от възможните промени в психиката и физиката, на 45 и отгоре, ние сме повече жени откогато и да било. Стига само да знаем  какво заслужаваме и как да го получим.

Ред е на 45-годишните да покоряват. Сърца, емоции и житейски върхове! А трудностите и борбата, която водят с времето и неговите закони, могат само да направят крачката по-сладка. 

Без страх от времето! е слоугънът на тази поредица. В която днес гостува Никол Кидман.

Красива, елегантна, в абсолютно завидна форма и с чудесно, напълно подплатено самочувствие, една от нашите героини за завиждане, е Никол Кидман. Актрисата, която се превъплати в образа на легендарната Грейс Кели, но няма как да забравим от “Мулен Руж” и от ролята й на Вирджиния Улф от “Часовете”, която й донесе Оскар, днес тя е нашето 47-годишно вдъхновение за вечна младост. Затова попиваме всяка казана от нея дума свързана с външен вид, безупречност и съвършенство и прилагаме научените малки тайни директно върху нас. А те са...

Моята тайна за красота… е много проста - упражнения, медитация и балансирано хранене. 

Тайната на момичета от Австралия е… че не използваме много грим и прекарваме повечето време навън. Ние сме много атлетични, ходим на плаж често и правим повечето неща на открито. Но, разбира се, винаги носим слънцезащитни продукти.

За да съм в добра форма... разчитам на бягане, плуване и тенис. Старая се да си намирам свободно време, като се опитвам да балансирам работата и личния си живот.

Доверявам се на... Swisse Wellness, витамини в една наистина добра комбинация, която е необходима за един здравословен начин на живот. Когато се събудя взимам Swisse Витамин C, а след това такива за коса, кожа и нокти. Вечер взимам таблетка за през нощта.



Чувствам се красива, когато… косата ми е издухана със сешоар и имам хубав маникюр.

Стартирам деня си с... тичане, а след него горещ душ. Чувствам се страхотно след подобна сутрин и дори кожата ми не се нуждае от грим.

Не мога без… “La Mer Crème” винаги имам такъв, но също обичам Aquaphor. Не е скъп, но върши чудеса със сухата кожа, която имам. 

Когато не съм на работа... не нося грим, затова често боядисвам веждите и миглите си.

Отпускам се с… масажи, голям привърженик съм на лечебния им ефект. Чувствам, че именно те ми помагат да спя по-добре, нещо, с което по принцип имам сериозен проблем.

Любимият ми аромат… си го приготвям сама, той е моята тайна смесица. Секси е, момчетата го харесват. Може би един ден ще го сложа в бутилка и ще го пусна на пазара, защото хората винаги ме питат за него.

Красотата на една жена винаги се нуждае от... Любов! Аз наистина вярвам в любовта. Вярвам, че даването и получаванетто на любов имат лечебни свойства и могат да те накарат наистина да се почувстваш красива! 



Поредицата се осъществява с любезната подкрепа на Meno Pause Formula, с помощта на която Животът след 45 е прекрасен, въпреки настъпващите промени в женския организъм. Менопаузата вече не е маркер, който означава край на пътя, а врата към втора зрялост, по-силна и по-уверена, която всяка уважаваща себе си жена може и трябва да отвори с лекота.

Чети още за менопаузата като нов етап от живота тук >>>

 

More Други