Следва

Големи бели дупета. 13 за щастие!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Кейти Пери изпълни 7 от най-големите си хита, облечена в 4 смели аутфита, които успя да смени без да напусне сцената нито веднъж...

All fashion преди 9 години

"Арт" прочита на Кейт Мидълтън

Последният брой на австралийското списание Woman's Day ни показва Кейт Мидълтън не като прекрасната Дукеса на Кейбридж, както сме свикнали да я виждаме, а по-скоро като бледо призрачно копие на самата нея, състарено поне с 10 години. И, имайки предвид, че на оригиналната снимка, която отдавна се върти в публичното пространство и която е служила за вдъхновение на авторите, Херцогинята изглежда прилично, не можем да разберем причината, поради която издателите са решили да сложат този безумен блясък в очите й, цвят на устните и дори да засилят бръчките и сенките й на водещата страница на изданието.

Може би това е арт прочит на новата кралска икона на модата, както се оправда главният редактор след всички нападки, които получи само за дни, но явно и ние, както всички останали, не разбираме изкуството, което се опитва да пропагандира. 



Кич на дупки








Тази седмица Ким може и да отсъства от нашите модни гафове, но мястото й абсолютно заслужено е заето от нейната майка. Крис Дженър се разходи из улиците на Париж по време на Седмицата на висшата мода с меко казано нелеп тоалет.

Определено трябва да отбележим, че Крис е доста смела и експериментира с визията си и в това няма нищо лошо, но в този случай нещата просто не се бяха получили. Не ни хареса цялостното излъчване на визията, въпреки че беше заложила на класическата черно-бяла гама, нещата пак изглеждаха прекалено много и кичозни, а прозрачните панталони може и да са много модерни сега и много звезди да залагат на тях, но някак не успяват да намерят път и към нашето сърце. Освен това не можем да не се запитаме не замръзва ли мама Дженър с тези сандали, все пак е зима?

От скрина на баба





Напоследък Кийра Найтли честичко започна да се появява сред модните ни гафове. Този път причината за нейното присъствие тук е роклята, която звездата беше избрала за Наградите на гилдията на продуцентите. Тоалетът отново беше Шанел и отново изглеждаше все едно го е извадила от скрина на баба си.

Странната рокля, с разкрояваща се долна част, дълга до глезените и изрисувана с пъстър, напомнящ пъзел, принт в съчетание с бяла горна част, обсипана с флорални апликации, напомнящи покривка, определено не беше тоалетът, носещ нужния неотразим блясък, който всеки един червен килим заслужава.

Добър (4) за Кейти Пери

С повече от 118.5 милиона фена, гледащи я от 180 държави, поп звездата Кейти Пери направи истински фурор с 12-минутното си изпълнение на полувремето на Super Bowl. Пери, която е позната с бурното си сценично поведение, и този път не направи изключение с държанието си, изпълнявайки 7 от най-големите си хита облечена в 4 смели аутфита, които успя да смени без да напусне сцената нито веднъж.

Гледката беше точно толкова зрелищна, колкото и звучи, но с намесата на Джеръми Скот, като дизайнер на шарените одежди на Пери, положението излезе леко извън контрол. Познавайки добре вкуса на американския дизайнер, и ние леко напрегнато очаквахме да видим какво решение е взел за своята добра приятелка, но след предишните му препратки с McDonald's, Sponge Bob и Barbie, навярно, оправдано, очакванията ни не бяха особено високи. Така и стана - изпълнителката се появи на сцената качена на огромен механичен лъв и облечена в златисто-оранжева рокля с пламъци и твърде сребристи обувки, чиито модел по никакъв начин не комплиментира едрите й глезени, а допълнително насочи вниманието към тях, и буквално изгори всички пътища към естетически издържания и вдъхновяващ външен вид, който се предполага да имат хората, качили се на тази трибуна.







Вторият ансамбъл на Кейти бе oт две части в болезнено ярки тонове и според думите на Скот е вдъхновен от формата и цветовете на плажна топка.





Третото скоростно преобличане доведе до нахлузването на oversized футболен суитчър, който се оказа и най-сполучливият стилистичен избор нa Кейти за вечерта. 



За финал Пери се спусна на сцената от огромна падаща звезда с дълга сребриста рокля, обшита, разбира се, със звезди, за да е по-лесно смилаема препратката от едното към другото.






 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.