Следва

In the mood for music: Rihanna, Kanye West & Paul McCartney - ‘FourFiveSeconds’

Официално: Брус Дженър сменя пола си

Последните снимки на Брус Дженър направо втрещяват...

People of art преди 9 години

Последните снимки на Брус Дженър направо втрещяват. Просто защото е видно и без очила, че доведеният баща на Ким Кардашиян и бивш атлет, след развода си с Крис Дженър, все повече заприличва на жена.

Само преди дни източник, близък до семейството, потвърди пред списание People същото, а именно, че съвсем скоро Брус окончателно ще смени пола си.

"Брус се превръща в жена. И най-накрая е щастлив, а семейството му подкрепя неговия избор безпрекословно. Затова и моментът той да направи тази крачка е идеален", твърди той.

Стана ясно още, че 65-годишният Дженър ще снима документален филм за тази промяна.


Брус Дженър на Олимпиадата през 1976 година

Всъщност слуховете, че доведеният настойник на сестрите Кардашиян възнамерява да си смени пола, се появиха през есента на миналата година. В пресата и интернет периодично се появяваха красноречиви фотографии на Дженър с розов маникюр, тесни дрехи и епилирани крака, като от кадрите ясно си личеше, че Брус става все по-женствен с всеки изминал ден. Всяка стъпка, която той правеше към новото си аз обаче бе постепенна, за да не шокира прекомерно семeйството му.

"Той избра постепенния път, за да даде време на близките си да свикнат с промяната", цитират думите на свидетеля от списание People.


Брус и Крис Дженър през 1999 година

Впрочем, източниците подчертават, че не всички членове на семейството му са в състояние да приемат нещата нормално. Но всички го обичат и се стараят да го подкрeпят.

"Всеки по своему преживява нeщата от живота. Мисля, че когато му дойде времето, Брус сам ще сподели всичко за тази история и ще разкаже какво го е тласнало да се реши на това", коментира доведената дъщеря на Дженър Ким Кардашиян.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра