Следва

Синя зона

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Кадрите изглеждат наивни и нереалистични, а можеше да са толкова по-добри...

All fashion преди 9 години

Черно на бяло

Кери Уошингтън ще краси корицата на мартенския брой на InStyle, което не е учудващо, имайки предвид популярността, която набира звездата покрай хитовия сериал "Скандал". И докато броят все още не се е появил по вестникарските будки, тъмнокожата актриса публикува снимка на корицата в своя профил в “Instagram” и мълниеносно събра множество негативни коментари от феновете си, които обвиниха изданието, че са избелили кожата й. "Радвам се, че си на корицата Кери, но това не е правилно, съжалявам. Не им позволявай да правят това с теб", написа един от последователите й в социаната мрежа, а друг пък попита, "Защо тя е бяла на тази снимка? ".

Това не е първият случай през последните години, когато ставаме свидетели на нещо подобно. През 2010 година Elle получи критики от страна на читателите, които обвиниха списанието, че е избелило кожата на Габури Сидибе, а през 2014 година фенове застанаха срещу Vanity Fair, защото според тях те дигитално са манипулирали цвета на Лупита Нионго.

Риана и акулите

Има нещо подвеждащо в тази корица, а най-вероятно то е, че тя никога не се е случвала наистина. Вярно е, че сме виждали Риана да прави какво ли не, но също така познаваме и характера на акулите, които едва ли биха си простили, ако изпуснат подобна апетитна хапка. Това е и причината да поставим кадрите сред модните недоразумения, изглеждат ни наивни и нереалистични, а можеше да са толкова по-добри... имайки предвид работата на фотографа Норман Джийн Рой, чиято заслугата са и останалите снимките, къде къде по-подходящи, които Harper's Bazaar ще публикува в мартенското си издание за 2015 година.



Сиара, Мадона, Хелън Ласичан и още някои модни недоразумения на наградите Grammy 2015

Знаехме, че звездите ще се развихрят, що се отнася до аутфитите за червения килим за наградите Грами. Определено имаше страхотни попадения, които си беше истинско удоволствие да видим, но да си признаем случаят с R&B дивата Сиара не беше един от тях. Звездата беше избрала безформена, асиметрична черна рокля, която, на нас лично, ни напомни малко на развълнуван буреносен облак с множеството къдри и волани от тюл.




А какво да кажем за Мадж? Демонстративно пошлият й тоалет, макар и да бе подписан с Givenchy Couture, а негов автор да е самият Рикардо Тиши, не можа да ни докосне, ама грам, особено пък съчетан с точно този мрежест чорапогащник и точно това оскъдно бельо, което звездата демонстративно показваше на път и под път.

Сладкият Фарел пък беше заложил на бермудите, с папийонка в тон с тях, без коронната му шапка, за появата си, и наистина ни развесели със свежата си визия, за разлика от жена му Хелън, която беше заложила на нещо като анцугов костюм, за който не можахме да намерим необходимите думи.



 
Джой Вила


Блеона


Ашанти

More from View Sofia

More All fashion