Следва

Това, което знам... с Наталия Кобилкина

За пример! Най-дългите холивудски бракове

Ден преди 14-февруари, търсим знак, че истинската любов съществува...

Други преди 9 години

Ден преди 14-февруари, търсим знак, че истинската любов съществува. Че е навсякъде, че е възможна, че е търпелива и че има дълъг, или поне по-дълъг от често наблюдавания наоколо срок на годност.

Черпим вдъхновение директно от извора на Холивуд, където е най-трудно да устоиш на изкушенията и е почти невъзможно да поддържаш здрав и продължителен брак, и даваме редица двойки за пример. Те до една доказват как с истински чувства, компромиси и вероятно щипка любовен късмет е възможно да имаш нормална дългогодишна връзка. 

Да ми се порадваме!

Рита Уилсън и Том Ханкс /на снимката горе/



Рита Уилсън, горда притежателка на гръцки и българските корени, и Том Ханкс имат един от най-дългопродължилите бракове в Холивуд. Двамата са заедно от близо 26 години, имат двама сина, Труман и Честър, както и още две деца от първия брак на Том - Колин и Елизабет.

Радваме им се, защото двамата все още се обичат и грижат нежно един за друг, а преди време самата Рита сподели в интервю, че Том често обича да й повтаря, че тя не трябва да променя нищо, за да продължава да бъде с нея. Което е нормално, предвид колко хубава е Рита, нали?

Кърт Ръсел и Голди Хоун



Две от най-известните имена в Холивуд - Голди Хоун (67) и Кърт Ръсел (61) продължават да насочват вниманието и интереса на обществото, след като, въпреки годините, откакто са заедно те продължават да се обичат точно така, както и през  1983 г., когато започва всичко между тях.

Именно през 83-а, когато се снима филмът Swing Shift, в който и двамата вземат участие, пламва голямата любов между Голди и Кърт, която продължава да грее и до днес. И, въпреки че двойката няма сключен брак,  от 32 години те никога не са се разделяли. Самата Голди споделя, че е невероятно щастлива с мъжа си и няма нужда от никакви легални документи, за да е сигурна в любовта им.

Матю Бродерик и Сара Джесика Паркър



Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик също влизат в списъка ни на една от най стабилните двойки в Холивуд. Те са заедно вече 17 години и възпитават с общи усилия три деца. Независимо от високия им статус, винаги сме им се възхищавали на начина, по който двамата успяват да останат земни и да изглеждат истински отдадени един на друг, необезпокоявани от слухове за разводи и любовни афери, просто защото никога не дават основания за такива.

Дейвид и Виктория Бекъм



16 години любов за тези двама красавци. Въпреки всички етапи в живота, въпреки изкушенията, през които са минали, те са една от малкото двойки, успели да запазят връзката помежду си, и която доказа на целия свят с четирите си деца и безупречно отношение един към друг, че приказката е съвсем възможна, дори между футболист и поп певица, или може би точно между тях. За Дейвид и Виктория всичко започва през февруари 1997 година в Лондон. Виктория е заедно с една от Spice Girls приятелките си и твърди, че няма представа кой е Дейвид. Но, по думите й, това е било любов от пръв поглед. Дейвид от своя страна разказва, че е бил напълно завладян от “Posh Spice”, след като я вижда в един клип и още тогава е знаел, че ще се ожени именно за нея.

Дейвид и Иман Бауи




Музикалната икона и моделът сключиха брак през 1992 г. и имат 14-годишна дъщеря, Лекси. Иман признава, че за да съхранят искрата на любовта си: „Често се срещаме – посещаваме музеи, а след това вечеряме заедно. Вълнуващо е. Той е забавен, умен и интересен. Винаги е в движение – не обича заседналия начин на живот“. 

Дейвид пък е категоричен: "Тя може да те накара да се почувстваш така, сякаш си най-важния човек на този свят. Това е велико!" 

Кира Седжуик и Кевин Бейкън

Кира и Кевин са женени от 23 години. Те минават под венчило през 1988 и остават неразделни и досега. Двамата имат две прекрасни деца - Травис и Соси. Кевин определено има силна връзка с жена си. 

Наскоро той сподели тайната си за дълъг, щастлив брак: "Според мен трябва да поддържаш препирните чисти и секса мръсен." Кевин споделя, че е срещнал жена си, когато е бил в много затруднено положение, и Кира винаги е била най-голямата му подкрепа и вдъхновение.

Тим Макгроу и Фейт Хил



Двамата неведнъж споделят, че ежедневно работят върху взаимоотношенията си, за да ги поддържат силни, ден след ден, година след година. "Любовта може да трае вечно, само ако между партньорите има общуване, уважение, смях, секс и взаимна подкрепа", категорични са Тим Макгроу и Фейт Хил, които са заедно от 1996 година и имат в актива си три сладки дъщери: Одри, Грейси и Маги.

Двамата съумяват да запазят брака си, въпреки изпитанията, през които минават, и с днешна дата са абсолютно щастливи и поредното доказателство, че истинската любов може да преодолее всичко.

Гавин Росдейл и Гуен Стефани



Само преди дни Гуен Стефани позира за мартенския брой на списание „Cosmopolitan“, където освен че демонстрира безупречния си външен вид, дори след третото раждане, разказва и за брака си с Гавин: "С него минахме през толкова много неща, че направо е чудо, че останахме заедно толкова дълго. Гавин замина на кратко турне тази сутрин, но преди да излезе, ми е написал много мила бележка. Хубаво е, че ние двамата си имаме собствени кариери и си правим наши си неща. Мисля, че това поддържа връзката ни, защото всеки от нас запазва собствената си индивидуалност, а не се превръща в копие на другия... Никога не съм си се представяла себе си до толкова секси мъж като него. Аз не бях особено сладка или харесвана в гимназията и затова не съм очаквала толкова красив мъж да се влюби в мен. Но неговата най-важна черта е, че прави много сладки бебета!"

Двамата са женени от 2002 година и силно се надяваме да продължи дълго да бъде така.

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц Джуниър



През 1997 година двамата се запознават на  снимачната площадка на трилъра "Знам какво направи миналото лято", но започват да излизат едва през 2000 година. Сара Мишел Гелар и Фреди сключват брак на скромна церемония две години по-късно, в Мексико през 2002 г., а актрисата променя фамилията си на Принц на петата им годишнина от сватбата. Всичко изглежда безобалчно за семейството, което се радва на дъщеря Шарлът и по-малък син на име Роки. 


Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс



Две звезди в един позитивен любовен роман. В любовта им, поне в началото, не вярва никой. Тя е млада красавица, той - опитен дон-жуан. На пръв поглед си приличат само по рождената дата - в един и същи ден с 25 години разлика. Но, с всичките й перипетии и обрати, те двамата направиха една от най-здравите връзки в Холивуд. Вече 15 години са заедно, имат две деца и дори подновиха брачните си обети, за да затвърдят любовта си.

Боно и Али Хюсън



Боно се жени за училищната си любов, Алисън „Али“ Стюърт на 21 август 1982 г. После в няколко интервюта казва, че работата му по U2 и връзката му с Алисън са започнали по едно и също време. Двамата имат четири деца — Джордан (1989 г.), Мемфис Ийв (1991 г.), Илайджа Боб Патришъс Гуги Кю (1999 г.) и Джон Ейбрахъм (2001 г.) и изглеждат така, сякаш нищо не може да ги раздели. Въпреки славата, Али е много скромна и искрена, и Боно споделя, че това е една от причините все още да я обича. Тя го стимулира да прави нови песни и да се стреми към нови достижения и поне половината от всички песни на U2 са посветени на г-жа Хюсън. Благодарим й, за което!

Дензъл Уошингтън и Полета


Дензъл се жени за Полета, която среща на снимачната площадка, на 25 юни 1983 г. Двамата имат 4 деца заедно - дъщерята Катя, сина Джон Дейвид и близнаците Оливия и Малкълм. Полета и Дензъл подновяват брачните си клетви в Южна Африка през 1995 и, въпреки че актьорът често е обвиняван в изневери, двамата още са заедно и изглеждат щастливи след многогодишен брак. Някога той бе казал в интервю, че бракът не е спринт, а маратон. Съдейки по 30-те години на техния щастлив брак, вероятно Дензъл е прав.

Самюъл Л. Джаксън и ЛаТаня Ричардсън



Любовта между Самюъл и ЛаТаня започва в колежа и продължава и до днес. Двамата се женят през 1980 година и по време на повече от 30-годишния им брак двамата преживяват заедно много трудности. Те рядко говорят за връзката и личния си живот, така че трудно бихте открили пикантни интервюта или коментари за брака им. Може би това е тяхната тайна за дълъг съвмествен живот.


Ози и Шарън Озбърн



Тези двамата са ни истински любимци и вече разказахме подробно за цялата им свръхемоционална връзка. Ози среща Шарън, когато тя е още на 18 години, а той пък е женен за първата си съпруга. Двамата с Шарън сключват брак на 4 юли 1982, а Ози казва, че е избрал точно Деня на независимостта на САЩ, така че никога да не забрави за годишнината им.

More from View Sofia

More Други