Следва

Ути Бъчваров преоткрива еротиката в българския фолклор

Петъчна доза секс: Вечният разбивач на сърца. Лео!

Днешната ни петъчна доза секс съвсем заслужено е посветена на секси, очарователния и...

People of art преди 9 години

Днешната ни петъчна доза секс съвсем заслужено е посветена на секси, очарователния и талантлив Леонардо ди Каприо, който, въпреки че вече навърши 40, не престава да пленява женски сърца, от типа на нашите, последното от които на барбадоската прелест Риана.

Превъплащавайки се в най-разнообразни роли за най-знаменитите режисьори в Холивуд, от "Титаник" до "Вълкът от Уолстрийт", Лео определено има невероятна кариера, нито един Оскар, за сметка на това, и напълно неповторимо обаяние, към което, дори да добавим заветната статуетка, надали ще нарасне още. Той просто е върхът!

Оставяйки невероятна му филмова кариера настрана, синеокият красавец развява гордо дълъг списък с прекрасни жени през годините, в ролята на гаджето. Красавици от А-листата, неотменима част от автобиографията на "твореца". Когато става дума за любовен живот, Лео винаги е замесен с горещи и ултра секси модели. Оправдано дългият списък с приятелки започва от Бриджит Хол и стига до Тони Гарн. Разбира се, не можем да пропуснем дългата любовна история със супермодела Жизел Бюндхен, която продължава цели 5 години, преди двойката да се раздели.



Явно да излизаш със супермодели и ангелчета на Victoria’s Secret не е лесна работа, но все някой трябва да я върши и определено Лео се справя добре с нея. Чудесно работа за имиджа, бихме признали.

По-същественото е, че Леонардо е онзи тип мъже с харизма, за които някак си сигурна, че искаш да ги гледаш дълго. Да си говориш с тях дълго. Да се прехласвате по залеза дълго. И да правите любов дълго.

Очите му на умен екземпляр от мъжки пол в зелено, кореспондират чудесно с русолявия перчем, перлена усмивка и излъчване на чаровно незрял зрял мъж. Стегнат и секси в тялото, той не създава усещането, че ще преплува девет реки с теб на рамо, но е сигурно, че с относителна лекота ще смени гума, ще нацепи дърва, ще те пренесе през праг. 

Милионерското му статукво е само един допълнителен бонус. Но какво са парите, щом разполагаме с чисто вдъхновение от руско-немско-британски произход в рацвета на всичко. Ами, плява. Да погледаме същественото...





















Kiss you!!!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра