Следва

Стил урок на седмицата: Как е най-добре с райе

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Мексиканската актриса Салма Хайек, която по принцип е умопомрачително секси, изглежда напълно...

All fashion преди 9 години

Кендъл подложена на подигравки

Малък скандал разтърси модната сцена преди броени дни. По време на седмицата на модата в Ню Йорк Vogue Germany публикува снимка на Кендъл Дженър бекстейдж за Donna Karan в Instagram профила си.



Под публикацията моделите Лекси Боулинг и Бинкс Уолтън започнаха да пишат подигравателни коментари по адрес на Дженър - "никога не е изглеждала по-добре", придружено от заливащи се от смях емотиконки и "не струва", отново с множество смеещи се личица. Няколко дни по-късно и след множество бурни реакции от феновете на Кендъл, Лекси Боулинг се извини и поздрави колегата си за големите й успехи в рамките на Модната седмица.

Ноктите на Риана

 

Ban.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on






Риана е любимка със смелите си експерименти, и в музиката, и основно в модата. Тя обича бързо да опитомява различни тенденции, често със скоростта на светлината и още по-често... необичайно неуспешно. Поредният пример за това са вещерските й нокти, които, по нейни думи, са вдъхновени от ревюто на Marc Jacobs за есен-зима 2015, но в действителност двете нямат нищо общо, освен донякъде яркия цвят. Веднъж получила статуса си на модна икона, може би звездата би могла да поукроти действията си, несъгласувани предварително със стилист, за да не бъде модната й награда от миналата година последната.

Селита Ебанкс по пижама



Бившият модел на Victoria's Secret Селита Ебанкс явно е върла почитателка на тенденциите, или поне така изглежда... От известно време насам постоянно се говори за пижама естетиката и колко добра идея е да я пробваме за топлия сезон, но, важно е да се запомни, че тенденциите никога не бива да се тълкуват дословно, какъвто е и случаят с красивата британка. Вместо да изглежда като умел моден експериментатор, моделът изглежда сякаш е намъкнала сатената си пижама и е хукнала към наградите на Independent Spirit Pink Carpet. Вярваме, че изборът би бил сполучлив, ако беше разделила костюмчето си от 3 части на една, в комбинация с нещо малко по-структурирано и по-малко лъскаво.

Салма Хайек - отчаяната съпруга









Мексиканската актриса Салма Хайек, която по принцип е умопомрачително секси, изглежда напълно излязла от амплоато си на изкусителка за корицата на френския L'Officiel. Облечена в Gucci с прекалено много флорални мотиви и в силует "халатът на една домакиня", актрисата просто не прилича на горещата Салма, която обичаме да виждаме. Останалата част от кадрите всъщност са симпатични, макар и да не са нищо особено като стилистика, но със сигурност корицата можеше да бъде поне 15 пъти по-добра в естетика, наистина далечна от тази на домакинята.

Ужасните бюти визии при Jeremy Scott









Може би ще успеем да преглътнем поредната идея на Джеръми Скот за съвременна мода, която сякаш отново наднича изпод кутията с играчки, но макиаж решенията за есенно-зимното му ревю 2015 със сигурност ни дойдоха в повече: отровно зелено, оранжево, розово и какво ли още придружават грозните перуки с излята по тях боя. Визиите са дело на гримьора Kabuki, а ние силно се надяваме, че върлата му почитателка Кейти Пери няма да реши да пробва и това безумие...

 

More All fashion