Следва

Street Style вдъхновения... Седмица на модата в Париж, част I

PFW: Givenchy, есен/зима 2015

О, каква колекция. Дали сами ние си мислим, че Рикардо Тиши надскочи себе си в...

All fashion преди 9 години

О, каква колекция. Дали сами ние си мислим, че Рикардо Тиши надскочи себе си в тази пропита от фешън ентусиазъм в най-блестящия смисъл на думата есенно-зимна работа, показана вчера, навръх Международния женски празник в Париж.

Същисващи прически, мустаци, едри черни точки като сълзи по лицата на моделите плюс нахално количество септуми, и това съчетано с тонове кадифе, копринено, естествено, и бродирано, щамповано и рязано часове и часове наред ръчно.

И тук, като при много други преди Тиши за хладния сезон, откриваме комбинацията пола или рокля над панталона, но незнайно защо, тук тази иначе досадна комбинация стои безупречно.



Страхотна заигравка с геометрични линии и скроявания, повече от елегантна цветова гама, небивало сктруктурно кроене, благодарение на което стоящия срещу теб няма да знае с какво си облечен - може да е манто или рокля, пеплум сако или втален фрак, шал или блуза.

Детайлите са изобилни, като едновременно изобщо не се набиват на очи. Почит към отминалите преди почти 5 декади 70-те съзираме в принтовете, в частност този на пауни, както и в тясно покриващата телата на моделите естествена кожа с множество детайли. Тук прибавяме и макси дължините, този естествено съюзник на дамската елегантност, с която нито едно мини не може да се мери.

Допълваме с боти на невисок ток, много кожа с косъм, отново повик към изконна елегантност и една неповторима линия на цялата колекция от началото до края, за което, благодарим ти, Рикардо!

More All fashion