Следва

Анджелина: Отстраних яйчниците си, вече съм в менопауза и очаквам някои промени

Се­ри­на Уи­лямс - първата чернокожа спортистка сама на корица за Vogue

Асът на женския тенис Серина Уилямс украси априлския брой на списание Vogue, превръщайки се в първата чернокожа жена - спортист, която получава индивидуално внимание от модната Библия...

Други преди 9 години

Асът на женския тенис, Серина Уилямс, украси априлския брой на списание Vogue, превръщайки се в първата чернокожа жена - спортист, която получава индивидуално внимание от модната Библия.

Тя вече се е появявала веднъж на корицата на списанието през 2012-та, но тогава е в компанията на Райън Лохте и Хоуп Соло. Тази година обаче, черната перла застава пред обектива на Ани Лейбовиц съвсем сама за впечатляваща сесия, в която разкрива красивия физически потенциал на мощното си тяло.

В интервю за списанието Серина говори за приятелтвото си с Каролине Возняцки, плановете ѝ в модата и в кариерата, както и затова, че е изключително "самотно" на върха.

Тя разкрива още интересни неща за себе си и признава, че по принцип е съвсем различен човек от този, който виждаме на корта. "На корта съм звяр! Аз съм зла и корава. И съм точно обратното извън корта. Увереността ми далеч не е същата. Иска ми се и в личния живот да приличам повече на тенисистката Серина. Никой сигурно не предполага, че постоянно плача и се оплаквам" - разказва по-малката от сестрите Уилямс пред изданието.

Относно при­я­тел­с­т­во­то й с бив­ша­та ли­дер­ка на све­тов­на­та ран­г­лис­та Ка­ро­лин Вож­няч­ки, Серина споделя, че то е станало още по-силно след раздялата на блондинката с дъл­го­го­диш­но­то й га­дже - гол­фъ­ра Ро­ри Ма­кил­рой. “Тя не би­ва­ше да ос­та­ва са­ма - раз­каз­ва Се­ре­на. - Звъ­нях й пос­то­ян­но по те­ле­фо­на, тя не ми от­го­ва­ря­ше. То­га­ва й на­пи­сах SMS, че ако не ми от­го­во­ри, се кач­вам на са­мо­ле­та и оти­вам при нея в Мо­на­ко. А ако там не ми от­во­ри вра­та­та, ще я раз­бия. От­го­во­ри ми, след то­ва оти­дох при нея. Тя из­г­леж­да­ше та­ка, ся­каш ня­кой е ум­рял. Как­то и да е, го­во­рих­ме си дъл­го, раз­хож­дах­ме се, тя дой­де при мен на гос­ти. Се­га при­я­тел­с­т­во­то ни е още по-сил­но.”

More from View Sofia

More Други