Следва

Обичта на известните: Даутсен Крус и Сънери Джеймс

“Зелените” бижута на Марион Котияр за Chopard

Френската актриса Марион Котияр този сезон влиза в малко по-различна роля. Красавицата ще изпробва дизайнерските си умения в сътрудничество с иконичната марка за бижута “Chopard”...

Други преди 9 години

Френската актриса Марион Котияр този сезон влиза в малко по-различна роля. Красавицата ще изпробва дизайнерските си умения в сътрудничество с иконичната марка за бижута “Chopard”. Целта на сътрудничеството е да създадат линия от "зелени" скъпоценности, използвайки камъни добити по етичен начин.

Базираната в Женева къща за луксозни часовници и бижута обяви вълнуващото ново партньорство на специален обяд в Париж с Котияр, съпредседателят на “Chopard” Каролин Шойфеле и съпругата на Колин Фърт, Ливия, която работи като творчески директор на консултантска компания “Eco-Age”,работеща със “Chopard” от 2013 година.

Котияр е първата звезда, която носи дизайните от серията "Green Carpet Challenge" на червения килим в Кан през 2013 година. Носителката на Оскар ще представи новите “зелени” бижута, създадени от самата нея в сътрудничество с “Chopard”, на филмовия фестивал в Кан тази година.

More Други