Следва

Една от осем! Пролетните прически от подиума - стъпка по стъпка

Всички носят... рок версията на късата пикси прическа

Пикси прическата определено е една от най-модерните за този сезон, идвайки в най-рок версията с палав бретон, носен назад на официални поводи или нахално покриващ очите за още по-смела визия...

Hair преди 9 години

Първоаприлска шега или нова визия, всички видяхме снимката, която Кейти Пери публикува на своя профил в Instagram с новата си къса и рошава пикси прическа и трябва да признаем, че доста й отива въпреки че сме абсолютно наясно, че и тази, както всички други, прически няма да се задържи за дълго на нейната глава.

Разбира се, Кейти не е единствената, която решава да се откаже от дългите коси в полза на тази смела и секси визия, когато погледнем към знаменитостите едно нещо ни става ясно, че все повече от тях залагат на късата коса, която пасва перфектно на всеки цвят и всяка възраст. Ей така, за доказателство веднага се сещаме за Тайра Банкс, Ан Хатауей, Дженифър Лоурънс и списъкът продължава.

Пикси прическата определено е една от най-модерните за този сезон, идвайки в най-рок версията с палав бретон, носен назад на официални поводи или нахално покриващ очите за още по-смела визия. А какъв по-добър момент за смяна на визията от пролетта, когато всичко около нас се променя?

Няма как да не признаем, че това е крачка, която изисква голяма доза смелост, но и няма как да отречем, че резултатът си заслужава. За доказателство се обръщаме към любимите звезди, от емблематични дами в историята до модерни музи, всички залагащи на смелата пикси прическа.

More Hair