Следва

Брадли Купър и Сюки Уотърхаус отново заедно?

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк си имат момченце

Бебето е момченце, вероятно новина и за двойката, която предпочиташе да не знае пола на детето до раждането му...

People of art преди 9 години

33-годишната Джесика Бийл даде живот на първoто си дете заедно с музиканта Джъсти Тимбърлейк. Бебето е момченце, вероятно новина и за двойката, която предпочиташе да не знае пола на детето до раждането му. Името на момченцето е Силас Рандъл Тимбърлейк. Силас е кръстен на дядото на Джъстин, починал през 2012, а Рандъл е името на бащата на музиканта.

Двойката, която сключи брак през 2012, пазеше бременността на Бийл далече от медийното внимание до януари. Тогава, на рождения си ден, Тимбърлейк сподели в Инстаграм снимка, на която целува корема на Бийл, с текст „Тази година получавам най-хубавия подарък! Нямам търпение!" От тогава Тимбърлейк не крие вълнението си. Преди няколко седмици, при получаване на наградата си за иноваторство на iHeartRadio наградите, той каза: „Нямам търпение да видя най-страхотното ни творение досега. Сега се прибирам, за да иноваторствам, учейки как да сменям памперси." Вероятно Джъстин е на върха на щастието в този момент, честито на семейството!

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра