Следва

H&M Conscious Exclusive и премиерата снощи - кой какво си купи и какво облече

Един магазин, а вътре всичко!

Единствения по рода си магазин, notosgalleries представи пред журналисти уникалната си концепция, новост за България...

Shopping преди 9 години

Единствения по рода си магазин, notosgalleries представи пред журналисти уникалната си концепция, новост за България. Печелившата стратегия да приюти луксозния мултибранд дом на любими марки предприема “София Ринг Мол”.

Това, което трябва да знаем за notosgalleries е, че включва 7 магазина в Гърция и има над 100-годишна история, а името му е синоним на качество, история и стил. Най-важното е, че notosgalleries не е просто магазин, а дестинация! На 3 разточителни етажа намираме над 300 изключителни марки от най-разнообразни продукти. Като започнем от мода за всеки пол и възраст, минем през бельо, чанти, обувки, бижута, луксозна и натурална козметика, стигаме до аксесоари за дома. Присъстващите са световно известни марки от първокласна величина, като изреждаме само няколко: Lauren Ralph Lauren, Chaps, Nautica, Barbour, Fresh Line, Tous, Longchamp, Chip&chip, Chanel, Dior, Coccinelle и др. Потребителите могат да получат информация за всяка една марка, професионални съвети и обслужване от най-висок клас от 130-те специално обучени консултанта в магазина.

На първия етаж ни чака разнообразие от спортни стоки, а мъжете ще намерят още подходящо облекло за ежедневието или за официален повод. Вторият етаж е мястото за селективна и натурална козметика, от която ние си избрахме Apivita и Shiseido. Там са разположени и бижутата, дамските чанти, обувките. Третият етаж е посветен на жените, децата и дома. Тук дамите ще открият официални, бизнес и ежедневни решения, дрешки за децата, а декорацията за дома директно осъществява мечти. В случай, че изведнъж ви обземе желание за кафе, нещо сладко или просто почивка от вълнуващото пазаруване, можете да се възползвате от услугите на Cake café, разположено на първия етаж в магазин notosgalleries.

И още една приятна подробност - лоялните клиенти с всяка покупка получават точки, които впоследствие се превръщат в отстъпки, ваучери за пазаруване или други подаръци, от които се възползваме по време на отделните кампании, които следват една след друга в notosgalleries през цялата година.

More from View Sofia

More Shopping