Следва

Кендъл Дженър е новото лице и на Fendi

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Лили Алън определено има какво още да ни покаже, било то и безвкусица. Певицата прекалено смело...

All fashion преди 8 години

Лили Алън и един безвкусен следобед

Лили Алън определено има какво още да ни покаже, било то и безвкусица. Певицата прекалено смело разходи голите си крака и задни части, подаващи се под един безумен аутфит.

Възкъсата й мрежеста рокля разкрива много повече от това, което искаме да видим и ако много държи да не я изхвърля на боклука, бихме й предложили да я съчетае поне с къси панталонки, вместо само с боксерки Calvin Klein.

Белите й чехли продължават чудната картинка и тъкмо когато бяхме готови да я заклеймим за анти модна икона, забелязахме цветовия синхрон ( за пореден път в розово) между косата и сутиена й...



Добра работа, Лили!

Нова модна звезда на небосклона...







Това е един от редките моменти, в които оставаме безмълвни. Поводът е новата, поне за нас, колекция на така наречените Lilian Fashion. Поредната българска звезда се е заела с нелеката задача да ни покаже какво е то мода, стил и очевадната разлика между тях.

За пролетта, по волята на дизайнерката, се очаква да носим: лилаво, лигаво трико, принтове с мотив "лелински кич", както и малко животински такива, фалшиви дизайнерски чанти и много безумие.

Интересно заснетата колекция и изпъкващият чатал на мъжкия модел ни дават надежда да вярваме, че дизайнерката, скромно криеща се зад Lilian Fashion целеустремено е тръгнала по стъпките на своята колежка Веселка Крачунова и едва ли нещо би могло да я спре.

И последно, просто не се сдържахме, прилагаме част от правописните грешки, от които любима ни е абитЮриенти, изложени на страницата им...






J.Crew извън реалността






Някой в “New York Post” определено не харесва Джена Лион. През декември вестникът взе на прицел президента и творчески директор на “J.Crew” заради активния й социален живот. Източник споделил пред изданието, че “Изпълнителният директор на “J.Crew” Мики Дрекслер е уморен от Джена, която постоянно е навън и не обръща внимание на бизнеса."

Сега те пишат, че клиентите обвиняват Лион, че марката “няма връзка с действителността” и че те мечтаят за дните на панталони в цвят каки и изчистени ризи. Изданието изтъква, че “J.Crew” стига от печалби над 35 милиона щатски долара до загуби от 600 милиона долара само за година и, разбира се, те обвиняват за това Лион.

Мислим, че не се нуждаем от бизнес степен, за да разберем, че да обвиняваш един единствен човек за подобно нещо е смешно. Особено, ако става дума за Джена Лион, която работи в марката от повече от 20 години и успява да я превърне в толкова успешна и разпознаваема. Надяваме се Джена да обърне нещата в своя полза и да не загуби влиянието си, като все пак намери баланса между творческите си виждания и желанията на клиентите. И все пак, несъмнено тя си остава една от нашите любими модни икони.

Майли, отново!



Майли Сайръс отново накара всички в социалните мрежи да говорят за нея. Този път за разнообразие не се говори за гърдите й, извадени на показ, вместо това неотдавнашна снимка на Майли в Instagram повдигна дебата за космите под мишниците. Да, на снимката, на която бившата Дисни звезда отново носи нищо друго освен стикери на зърната, виждаме още едно любопитно допълнение - русите косми под мишниците.

Снимката събуди големи дебати между потребителите в социалните мрежи на тема “къде е приемливо жените да отглеждат косми”. Разбира се, ние сме на мнение, че всяка жена решава сама за себе си, въпреки че сме привържаници на липсата на такива в буквалния им природен прочит, но, все пак, няма как да не предположим, че в случая с Майли това е просто още един трик за печелене на медийно внимание, който се оказва... отново успешен. 

Balenciaga пускат чанти за под 200 долара по погрешка




Ако сте направили опит за скромен онлайн шопинг в сайта на Balenciaga през уикенда, вероятно сте забелязали, че не работи. Това е, защото в четвъртък следобяд там се случва чудо – чантите на френската модна къща струват 200 долара и надолу! Както личи от Twitter, новината бързо се е разпространила сред купувачите и предизвиква масова истерия. Всички веднага се нахвърлят на „сделката", защото са наясно, че това е гаф, който скоро ще бъде поправен – всеки почитател на Balenciaga знае, че цените на чантите им имат още една нула в края, варирайки между 1500 и 3000 долара. Въпреки, че сайтът е спрян сравнително бързо, доста купувачи успяват да се доберат до checkout. Но изглежда, че те така и няма да получат почти безплатните си на фона на обичайните цени на Balenciaga покупки. Това предизвиква доста яростни реакции и въпроси редно ли е от Balenciaga да канселират покупки заради собствената им грешка. По наше мнение – да, но ако бяхме един от бързите купувачи може би щяхме да сме на друго мнение. Редно или не, гафът се е случил!


 

More All fashion