Следва

Мадона - млада, невинна и гола в непубликувани кадри

Men's Exhibit: Кание Уест на корицата на Paper Magazine

Със собствени думи Уест разказва за амбициите, страстта и позицията си в света на модата, опитвайки се да калибрира мнението на света за него като цяло.

People of art преди 8 години

По-малко от година след като съпругата му Ким Кардашиан-Уест “счупи” интернет със своята дръзка корица за Paper Magazine, виждаме Кание на корицата на същото издание. В броя озаглавен "Американска Мечта", рапърът изглежда замислен на снимките направени от Джаки Никерсън. На кадрите виждаме Кание в тъмносив суитчър и златна верижка с името на дъщеря му. 



Освен да позира пред обектива, музикантът също така пише своята история за списанието. Със собствени думи Уест разказва за амбициите, страстта и позицията си в света на модата, опитвайки се да калибрира мнението на света за него като цяло.

Кание се вижда като разпространител на положителното мислене, надявайки се да направи “добрата новина” хит: "Знаете, как хората казват, че лошите новини идват бързо, но нека тази година да направим така че добрите новини да пътуват по-бързо. Човек получава това, което е дал и колкото повече положителна енергия даваме, толкова повече положителна енергия ще се връща към нас”.



Любопитно, това поетично изказване е последвано от драматична история затова колко силно е трябвало да се бори, за да накара хората да разберат каква е неговата мисия. Да си признаем, лично ние не сме напълно наясно в какво се изразява тя, дори и след като прочетем всички 2600 думи, които изпълнителят пише за себе си, но все пак можем да я обобщим в една дума - иновации. “Не съм това, което се смята за истински музикант. Аз съм изобретател, иноватор.”




 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра