Следва

Дива премиера

Обичта на известните: Ева Лонгория и Хосе Антонио Бастон

Тези двама безумно влюбени, кой от кой по-обичащ другия, щастливци...

People of art преди 8 години

Ню Йорк е град на любовта и това всеки, бил там някога, го знае. Най-пресен пример са тези двама безумно влюбени, кой от кой по-обичащ другия, щастливци.

Става въпрос за Ева Лонгория и гаджето ѝ Хосе Антонио Бастон, които преди дни бяха хванати да се носят из Манхатън като любовна песен. Стилно облечени, актрисата и 46-годишният бизнесмен, се целуваха на всяка пряка, а на всеки две се спираха, за да си направят селфи.







По време на разходката Ева, която преди месец навърши 40, изглеждаше по-влюбена и щастлива отвсякога и дори сама го признава в последното си интервю за списание People. В него актрисата споделя, че не е била по-щастлива в личния си живот до този момент и че в лицето на Хосе е намерила идеалния партньор за себе си.

Миниатюрната актриса и мъжът на мечтите й са заедно от края на 2013 г.. Двамата се събраха след няколкото неуспешни връзки, в които холивудската кукла се впусна след развода си с Тони Паркър. Той от своя страна и разби сърцето и сигурно затова Лонгория все още не мисли за брак и за създаване на семейство с президента на медийната корпорация Televisa.



 


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра