Следва

Deichmann Fashion Battle #2: Пастелен сезон

Deichmann Fashion Battle #1: Вечната класика

#1: Вечната класика

Шопинг преди 8 години

Няма какво да се лъжем, пролетна и цветна еуфория вече е обзела всичко наоколо, разбира се, и нашият гардероб не остава извън нея. Бързо заменяме зимните модели в топли земни тонове с ярки и забавни елементи, вдъхновение от цветовете, които този изпълнен с оживление сезон носи.

Когато говорим за промяна, най-любимата от всички ни се крие в новия чифт обувки. Точно затова ние, екипът на View Sofia, отново се обединяваме с Deichmann в едно модно приключение в търсене на най-страхотните модели обувки за всички пролетно-летни забавления.

В следващите 5 седмици, освен възможността да спечелиш много награди, ще имаш удоволствието да се вдъхновиш от модните битки, в които изправяме един срещу друг по двама от модните ни редактори. Един срещу друг те ще се съревновават, за да изберат най-актуалните модели сред най-модерните обувки за сезона, съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата, в тази наша тематична поредица продиктувана от Deichmann.

И точно ти си този, който ще излъчи победителите в нашите Fashion Battle чрез гласуване, като всяка седмица от петте, в точно 10 модни битки, по две всяка седмица, измежду гласувалите ще изтегляме по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви, удобни, пролетни обувки от Deichmann. За да участваш, само трябва да дадеш своя вот в анкетата, след което да оставиш името си в коментарната форма под нея и най-накрая да стискаш палци за късмет.  В края на модната "война" , пет от вас ще се сдобият с билет за елегантния спектакъл на Deichmann на стойност 40 лева!

Чети, избирай, гласувай, мечтай с нас!

МИРЕЛА




И тази пролет, както и всяка преди това, няма как да мине без любимите кецове. Този път идват супер нежни и красиви,  бяло с цяла градинка разцъфнала отгоре им. Гледам ги и няма как да не се усмихна. Бързичко в главата ми започват да се завъртат най-различни комбинации и нямам търпение да си ги обуя и разходя по някоя зелена полянка. За начало ги съчетавам с красива разкроена миди пола без принтове и щампи, за да могат моите нови и любими цветни приятели да бъдат в центъра на вниманието. 

ГАБРИЕЛА



Стартирам дългоочаквания пролетен шопинг с чифт незаменими обувки - белите кецове. Освен че са във върхова форма сред тенденциите на сезона, те уверено пристъпват в ролята си на must have обувки към гардероба ми. В любимия за мен бял цвят, успявам да ги съчетая с всякакви поводи, материи и настроения. Харесва ми как разнообразяват претенциозността на определени за класически комбинации, полагайки върху основата им пласт развеселеност - чиста, необременена и така необходима за доброто ни настроение. 

Това е първата от десетте тематично продиктувани от Deichmann модни битки, в които изправяме един срещу друг по двама от модните ни редактори. Очаквайте втората в четвъртък! Повече за играта тук >>>

Анкета

Deichmann пита: Кой от двата прекрасни чифта желаеш да имаш?

More Шопинг