Следва

Жълти на райе

Кой как избра да се рекламира: Кара, Фарел и Chanel, едно иконично трио

Месеци след късометражния филм на Chanel, Кара Делевин и Фарел Уилямс отново...

All fashion преди 8 години

Месеци след късометражния филм на Chanel, Кара Делевин и Фарел Уилямс отново обединяват сили за иконичната модна къща. Но този път, вместо австрийски бални рокли и претруфена атмосфера, новото модно дуо олицетворява модерния дух на Chanel за новата предесенна кампания.

Очевидно инспирирани от представлението Париж - Залцбург Métiers d'Art, подбраните за кадрите ансамбли носят специфичния виенски чар. Забелязваме Фарел с приятни градски елементи като жилетка в изумрудено, съчетана с кореспондиращи й боти и красиво скроен вълнен блейзър.

Делевин е както винаги изумителна по нейния си специфичен начин. 22-годишният модел, който дефилира по време на представлението Париж - Залцбург Métiers d'Art и присъства в почти всяка една кампания на френската къща, този път позира в уютни ансамбли като букле яке, високи до коляното Mary Janes и деликатни прозиращи блузи.



Не бива да пропускаме и най-малкият участник в кампанията - Хъдсън Крьониг, чиято заслуга за красивите кадри е не по-малка от на гореспоменатите звезди. Мъникът ни е познат от дефилетата на бранда, където дефилира наравно с баща си - Брад Крьониг, също любимец на Карл Лагерфелд.

Макар че ние все още очакваме лятото с трепет, красивите кадри на Chanel ни карат да мечтаем, ако не изцяло за есен, то поне за една снежна ваканция в австрийските Алпи.









More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.