Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Balmain x H&M - как ще се издържи до 5-ти ноември?!

По време на снощните музикални награди Billboard 2015 в Лас Вегас се разбра коя е...

All fashion преди 8 години

"Каквото става във Вегас, си остава във Вегас", знаем, но не и този път.

По време на снощните музикални награди Billboard 2015 в Лас Вегас, за които малко по-късно подробно ще разкажем, се разбра коя е следващата дизайнерска колаборация за H&M, след тази с Александър Уанг от миналата година, а именно с френската модна къща Balmain. Новината се разпространи "напълно случайно", когато журналисти попитаха креативния директор на бранда Оливие Рустейн какво е вдъхновението за тазвечершните аутфити на неговите красиви приятелки - моделите Джордан Дън и Кендъл Дженър, а той отговори: "Колекцията ми за H&M!" Изказването му определено успя да всее нечувана еуфория във всички модни хора по света, а на нас още ни се струва като сън.

Разбра се още, че дрехите, с които се появиха и тримата снощи, ще бъдат част от колекцията, включващата дамски и мъжки дрехи, обувки и аксесоари.

Цикълът дизайнерски колаборации за шведския гигант е в своята 11 година, а Рустейн върви по стъпките на Карл Лагерфелд от първата през 2004, за да продължи с Versace, Marni, Анна Дело Русо, Isabel Marant и да стигне до Alexander Wang от есента на 2014-а.

Имайки предвид, че дизайнерът може да се похвали с над 1 милион последователи в Instagram, а кръгът му от приятели включва кланът Кардашиян - Дженър, не изпитваме никакви съмнения, че колекцията ще добие рекордна полулярност и ще се изкупи за минути. Остава ни само да се надяваме, че от H&M ще успеят да придадат иконичния дух на къщата в дрехите си, заедно с любовта към детайла и усещането за haute couture, отговорни за това да обичаме Balmain.

Колекцията се очаква по магазините по цял свят и онлайн от 5 ноември и, макар и да е още далеч, вече гадаем и залагаме кои специфични елементи ще присъстват и колко точно място ще се наложи да разчистим в гардеробите си.


И, нека голямото чакане да започне сега!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.