Следва

Първият мач на Григор Димитров на "Ролан Гарос" пряко по БНТ HD

Семейство Клуни се мести в Англия

Добри новини, изглежда като Джордж Клуни се мести все по-близо до нас. Красавецът и съпругата му Амал скоро ще се преместят в Сонинг, Великобритания...

People of art преди 8 години

Добри новини! Изглежда, че Джордж Клуни се мести все по-близо до нас, защото по последни данни красавецът и съпругата му Амал скоро ще се преместят в Сонинг, Великобритания.

Двойката планира да заживее в селото, което се намира само на 40 мили от Лондон до края на лятото, като за целта те купуват къща на стойност 10 милиона лири.

Въпреки това Джордж няма да прекарва цялото си време в Сонинг. Актьорът ще пътува между острова и Ел Ей за снимки. Пред USA Today звездата заявява, че бъдещият им дом ще бъде завършен в следващите няколко месеца: "Къщата ще бъде готова до края на лятото и ще се преместим там. Разбира се, ще ни се наложи да пътуваме напред-назад до Ел Ей.”

Очевидно новите им съседи са повече от щастливи да приветстват звездното семейство в селото: "Всички са толкова гостоприемни към нас. Има една кръчма, в която ходим и за да стигнем до нея ни се налага да минем през гробището. Фантастично е. "

В действителност Джорд дори се опитва да продаде своята марка текила на местните. "В тази страхотна кръчма, има всякакви видове бири и други неща. Занесох им няколко бутилки от моята текила и сега им я доставям редовно.”

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра