Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 01.06 – 07.06

Месец Май в отличници. Какво харесахме и какво ни направи щастливи този месец

Тези дребни, но важни неща НАПРАВИХА месеца ни! 

All About Life преди 8 години

Тези дребни, но важни неща НАПРАВИХА месеца ни! Открити къде случайно, къде нарочно, те затрептяха пролетно в душите ни, защото някак успяха да оставят белегче в тях.

От този месец ще проследяваме, първо всеки сам за себе си, после като един пред вас, онези хубави неща, за които, като се обърнем 30 дни назад или пък погледнем малко напред, ще разберем с усмивка, че са ни догонили, стигнали и сръчкали.  

Да сме по-усмихнати, по-щастливи, по-красиви, по-окрилени и по-вълшебни.
30 дни, след 30 дни, след 30 дни... 

Всеки наш избор от Щастливи неща през месеца ще си има тема.

Стартовата е една, предвидима, но невъзможно да е друга.

БЪЛГАРИЯ. И българското. И нещата, които се случват тук и вдъхновяват. Ура за тях и да видим!

ЕЛЕНА

Чисто българско масло от... шипкови семена 

Уникалната дива роза, както й е другото име, се появява преди повече от 50 милиона години, за да се превърне още в Древния Египет в символ на красота, любов и мъжка сила. От дни вече е в моя всекидневен бюти антураж.

 

Бутилка Кока-Кола, ама на кирилица

С риск да наруша добрия тон на диетата си, няма как да пропусна да се насладя на бутилка Кока-Кола, ама от новите, чийто надпис е на кирилица, като едно време. Чистотата на езика ми е слабост и се надявам етикетът да се запази такъв и след изчерпването на лимитираната серия.

 

Пловдив, майна

Защото има поне 10 причини, заради които си заслужава да бъдеш там в момента!

 

 

МИРЕЛА

Самотни персонажи

Ще ми е за трети път, когато отида да го гледам на 6-ти юни в Сфумато. Родно производство е и си заслужава!

Приказни бижута

Толкова вкусни, че няма как да не ти се прииска да си ги имаш, са бижутата на Биби Капоева, която създава приказни неща целите от малки сладки изкушения, сякаш излезли от “Алиса в страната на чудесата”.

Просто баница!

Баница, няма как любима ми е! Винаги, по всяко време и навсякъде. Напоследък си я взимам от ХлеБар и въпреки че там има нейни разновидности се придържам към класиката със сирене.

ПЛАМЕНА

PL1K за всеки ден

Синя естествена кожа, майски големи мечти… или накратко чантата-раница PL!K, с която нямам търпение да се сдобия тези дни. Защото няма нищо по-хубаво от нещо, което безпроблемно може да събира целия ти свят.

„Ретро" варианта на „Загорка"

Приятелите и парковете нямаше да са същите без нея тази година…

Dееp Dish идват в града

E, няма такова вълнение! Защото, ако има изпълнител, който мога да сложа в графата любим, то това е легендарният Dubfire. А в комбинация с Sharam, мисля че мога да обявя лятото за официално открито!

ЕКАТЕРИНА

Чанта Bogdanin brothers

Харесват ми „плик" моделът, опцията за дълга дръжка и размерът, който е перфектен за моя лаптоп. Харесва ми кожата, която мирише на... кожа, естествена! Харесва ми прецизната й, ръчна изработка от ръцете на две наши момчета – братята Владимир и Петко Богданини. И най-вече - абсолютната й универсалност, това, че всичко в нея предвещава да бъде носена дълго, красиво и с любов.

Био малиново вино

Българско вино, направено изцяло от ферментирали био малини. Опитах го наскоро и се влюбих в съкровените разговори, които нежният му плодов вкус, коварно прикриващ 13% алкохолност, предизвиква.

Лозата

Кварталната кръчма с градина, сгушена под плътна лоза, не повече от осем маси и приветлив персонал, един и същ от години. Ястията и цените са народни, а семейните мигове, прекарани там - безценни. Любимо мое местенце! Адрес: София, кв. Лозенец, ул. "Йоан Екзарх " 21

МИГЛЕНА

Roxette в България. Отново.

Изгрели са на небосклона когато съм се родила, но това изобщо не ми пречи да съм слушала всичките им албуми и да няма песен, която да не ми харесва. Просто перфектно съвпадение на музикални предпочитания. Нямам търпение отново да се озова сред тълпата отпред на сцената и да съм with the band.

Escape the City

Мястото, на което се скривам винаги когато искам да остана незабелязана.Градината зад Националната Художествена Галерия. Мога да чета или рисувам там с часове. На закътаното място между дърветата с шадраван без вода. Без причина, просто мястото е специално. Винаги е било.

GOLOKA

Този суитшърт, простичко е. Искам го. Не обичам цветни мотиви по дрехите, но се влюбих. Няма как, пролетното ми вдъхновение идва от GOLOKA.

АЛЕКСАНДРА

Vintage Garden Party

Слагам полата на точки и бомбето и тръпна в очакване за първото издание градински партита на The Smugglers Collective. Датата е 7-ми юни, часът - 3 следобед, а мястото - Once Upon a Time... Biblioteka.



Пролет по скандинавски

Няма как да не съм развълнувана и от Doma Art Fest, чиято тазгодишна тема е Нордика, студената Скандинавия, който ще се проведе едновременно в София и Пловдив. Точно днес, мразовитият фронт открива, превземайки Хладилен Завод, норвежецаът LINDSTRØM и със сигурност ще бъда там!



Италианска кухня в звездна нощ

Италианска Кухня!!! Обожавам я!!! Най-добрата паста в града намирам в La bottega Due Piani, като предпочитам локацията им на „Шишман”. Мястото просто плаче за романтична вечеря на свещи и… още нещо.

More from View Sofia

More All About Life