Следва

Алекса Чънг - гадже с Александър Скарсгард

Потвърдено! Ким Кардашиян е бременна отново

34-годишната реалити звезда и съпругърт й, 37-годишният Уест, ще приветстват втория си наследник, след като положиха огромни усилия това да им се случи...

People of art преди 8 години

Ким Кардашиян е бременна, гръмнаха всички медии само преди часове.

34-годишната реалити звезда и съпругърт й, 37-годишният Уест, ще приветстват втория си наследник, след като през последните месеци положиха огромни усилия това да им се случи.

Ким направи признанието в края на последния епизод за сезона на семейното ѝ риалити предаване Keeping Up With The Kardashians.

Това ще бъде второ дете за Ким и съпруга ѝ Кание Уест, които през юни 2013 година станаха родители за първи път. Двамата вече имат почти 2-годишна дъщеря на име Норт Уест, а риалити звездата дълго време опитваше да забременее отново.



„Току-що получих резултатите от кръвния тест и съм бременна“, споделя Кардашян. Говори се, че 37-годишният Кание също е много ентусиазиран от новината, че отново ще става баща.

Преди време риалити звездата сподели, че се чувства „уморена“, след като се подложила на процедура инвитро. „Оплаквах се толкова много за това колко мразя да бъда бременна и никога не съм си мислела, че ще се моля отново да забременея“, разкри Ким през април.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра