Следва

Освежаваща новина!

На лов! Къси панталонки за цветно и красиво лято

Стартовият пункт е добре познат – тръгваме от близките ни централни софийски магазини. Настроението е слънчево...

Shopping преди 8 години

И отново на лов!

За да припомним, в софийските магазини вече селектирахме нашите фаворити от бельото, дънките, роклите, връхните дрехи, гащеризоните. А днес, на входа на лятото и в детската ни седмица се спираме на късите панталонки, защото, точно като детското в нас, те никога не отминават.

Стартовият пункт е добре познат – тръгваме от близките ни централни софийски магазини. Настроението е слънчево, вероятно заради лятната тематика на нашия шопинг. Всъщност, когато материята и моделът позволяват, късите панталонки спокойно могат да имат активно присъствие и в гардероба ни за по-хладния сезон. Но в този момент подбираме шортите с мисъл, че ще бъдат носени най-вече на гол крак в предстоящите щастливи топли месеци.

Гледаме да сме актуални, но, разбира се, най-важното е да ни харесват! И все пак: държим да има малко велур, малко бяла дантела, повечко висока талия, синьо и, разбира се, задължителните за всеки сезон, но особено за този, кожа и деним.

Всъщност последните два модела от нашия wishlist намираме първи. И при шортите има boyfriend модел, и той е точно толкова актуален, колкото и при дългите дънки. Характерен е с леко свободен крачол, не толкова къса дължина и подгъв. Намираме го, разбира се, в меката на денима – Levi’s. Моделът е толкова универсален, че няма какво да му мислим. Ще бъде носен заедно със свободен топ дълго и по градски улици, и по морски алеи, и денем, и нощем.


Levi’s, 79.90 лв.

От другата страна на улицата пък е друг магазин, в който редовно си намираме нещичко за нас, а този път това са шорти с кожен ефект. Талията е подчертана, а крачолът с по-шорок – силует, който прави краката да изглеждат супер. Представяме си ги лесно и с ниски обувки, и с гумена подметка, и с висок ток.


Marella, 170 лв.

Продължаваме в посока Алабин, а по пътя се спираме в бутик Extravagance. Там откриваме шорти със задължителния за този сезон флорален принт и то в най-яркия му вариант, като за най-смелите.


Cavalli Class от бутик Extravagance, 599 лв.

Планираме да се отправим към мол Сердика, но преди това задължително минаваме през последния на булеварда, но винаги зареден с много на брой, много актуални находки, H&M.

Там, още от входа, виждаме къси спортни панталонки с връзка и велурен ефект. Едва ли могат да отговарят на тенденциите повече от това , а като видим цената всякакви размисли, свързани с това дали ще ги носим и другото лято, се разсейват.


H&M, 17.90 лв

Освен велур, това лято с радост ще носим много, много романтична бяла дантела. Без грам съмнение си харесваме лек, спортен, съвсем къс модел. Вече си представяме как идеално ни пасва в баналната, но любима лятна сцена, в която се разхождаме боси по пясъка .


H&M, 34.90 лв.

Третите ни панталонки за щастие са в супер актуалния модел с висока талия за сметка на много подкъсена дължина. Освен това са във винаги любимия, винаги стилен тъмносин цвят. Цялостното ретро излъчване на тези много секси къси гащи много ни привлича. Като добавим и това, че материята и цветът им позволяват да бъдат носени и в по-хладните сезони с подходящия чорапогащник, официално сме готови да си ги купим и да си ги носим с кеф, all year long.


H&M, 69.90 лв.

И така, точно по план, продължаваме към мол Сердика . Качваме се на горните етажи с неща за хапване за бързо зареждане с енергия и кратка дискусия откъде да започнем обиколката на мола. Постигаме съгласие, че сме напреднали с времето, но и с wishlist-a ни, така че престоят ни тук ще бъде кратък, стегнат и продуктивен.

Иска ни се да добавим модели, които са от лека материя, но по-елегантни, като от костюм. Всъщност костюмите с подкъсена долна част бяха навсякъде по модните подиуми при представянето на пролетно-летните колекции . Влизаме в Week&Shop MDL, в чието изобилие от брандове знаем, че със сигурност ще намерим онова, което търсим.

Така и става. Раздвоени сме между два спортно-елегантни модела на Paul Smith с лек плисиран ефект в предната част. Единият е изцяло в свежо, лято, морско синьо, а другият е на много нежно райе. Трудно ни е да изберем, затова ви ги показваме и двата:


Paul Smith от магазин Week& Shop MDL, 360 лв.


Paul Smith от Week& Shop MDL, 430 лв.

Пак в Week& се влюбваме от пръв поглед в много красиви и елегантни ленени панталони с подгъв и ръб отпред. Класическият им силует е страхотно допълнен от супер актуалните, диско златни елементи. Лесно си представяме тези панталонки в комбинация с по-официален топ, но и с нещо секси за парти вечер.


Weekend Мax Mara от Week&Shop MDL, 290 лв.

Вече сме доволни – от находките и от това, че ги открихме толкова бързо и на едно място. Очите ни се спират, обаче, на витрина на Karen Millen и къси панталонки от много изтъркан деним. Супер! Още едни дънкови шорти никога не вредят. И така, завършваме обиколката, както и я започнахме – с модел отново в boyfriend стил, но този път в сивите тонове. Просто прекрасен!


Karen Millen, 200 лв.

И така, имаме си точно десет избрани модела кратки панталонки – секси, цветни и различни, точно като летните дни с тях, които ни предстоят!

More Shopping