Следва

Хитринките на Тео Bebe

Детска София: Много повече от лятно училище в Go Beyond

Симпатична стара къща само на няколко етажа с приятен, тих двор. В единия му ъгъл шумоли чешма, а в останалата му част редовно “шумолят” детски смях и приказки...

All About Life преди 8 години

Все по-силно започва да се усеща аромата на ваканциите, започнали вече за част от децата, предстоящи за останалите и силно лелеяни от родителите.
За разлика от детските ваканции обаче, нашите почивки, на пораснали вече деца, са доста по-кратки, уви, което ни води до въпроса “Какво да правим с малчуганите във ваканция, докато ние сме на работа?”. Едно естествено решение е да ги оставим в ръцете на баба за известно време, но лятото си е 3 месеца и е прекалено дълъг тест за нейните нерви.

След като помислихме по различните алтернативни варианти, в редакцията се съгласихме, че един чудесен избор, в който държиш децата ангажирани през цялото лято (или колкото решиш) с интересни и полезни занимания, така че хем да се забавляват, хем да развиват талантите и интересите си, е да ги запишеш на лятно училище.

И конкретното откритие по темата, защото във View Sofia винаги имаме полезен ход:

Симпатична стара къща само на няколко етажа с приятен, тих двор. В единия му ъгъл шумоли чешма, а в останалата му част редовно “шумолят” детски смях и приказки. Това е, защото децата, които посещават лятното училище на Go Beyond отново са излезли да играят, за да научат нещо важно, докато се забавляват. И колкото и нереално да звучи, това се случва на една спокойна малка уличка в центъра на София. А лятно училище като това е едно от най-хубавите неща, които може да преживее едно дете през ваканцията.



Go Beyond е център, в основата на който лежи сугестопедията. Той е място за деца и за възрастни, които именно там могат да преоткрият себе си и да погледнат на света около тях по нов,  много положителен начин. Чрез сугестопедичния метод развитието на всеки, който стане част от Go Beyond, се случва по  лесен и приятен начин чрез преживяване, общуване и забавление. В центъра се изучават английски и френски, а е доказано, че езиците се овладяват 2 до 3 пъти по-бързо чрез сугестопедията. Творчеството и танците също са важна част от заниманията там, които помагат на деца и възрастни да събудят креативността си и да превърнат тялото и ума си си в истински творчески инструмент за себеизразяване.

Go Beyond се намира на ул. "Йоан Екзарх" 10
Тел.: 0879244488; 0895959007; 0897884904 
Програмата на лятното му училище е тук
Facebook страница

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.