Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Дженифър Анистън в реклама на минерална вода

Дженифър Анистън продължава сътрудничеството си с производителя на минерална вода Smart Water, ставайки отново рекламно лице на бранда...

People of art преди 8 години

Дженифър Анистън - готина за промото на минерална вода

Дженифър Анистън продължава сътрудничеството си с производителя на минерална вода Smart Water, ставайки отново рекламно лице на бранда.

Признаваме, че да се рекламира минерална вода не е най-фешън заниманието на света, но в случая с поредната кампания с Джен на екипа му се е получило.

Анистън изглежда така, сякаш ден и нощ, и по всяко време, и навсякъде пие именно това, сладка и динамична е, а черно-бялата естетика на кадрите само допринася за елегантното внушение.
46-годишната Дженифър явно се чувства удобно в тази си рекламна кожа, за разлика от по-предни издания на резултата от същото сътрудничество, в които звездата ту се разголваше, ту го играеше бременна по молба на работодателя и не, че не изгледаше да й е комфортно, ми просто ефекта беше особен.

Автор на снимките е Рувен Афанадор, любимият фотограф на модна къща Christian Dior, който преди няколко години написа книгата Torero, в която разказа колко трудно е да останеш хетеросексуален в тая тежка професия.

Днес да позира за Маестрото счита за чест всяка холивудска звезда, жадна за красива и качествена фотография. Е, получило й се и на Джен с него.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра