Следва

Deichmann Fashion Battle #8: Спортни натури

Deichmann Fashion Battle #7: Професионални пътешественици

Избираме модели в ярки тонове със забавни елементи, вдъхновение от цветовете, които този изпълнен с оживление сезон носи...

Шопинг преди 8 години

Знаеш вече от предните седмици, че ние, екипът на View Sofia, обединяваме приятно и подчертано творчески сили с Deichmann в едно модно приключение в търсене на най-страхотните модели обувки за всички горещи забавления.

Следейки поредицата надпревари, освен възможността да спечелиш много награди, ще имаш удоволствието да се вдъхновиш от модните битки, в които изправяме един срещу друг по двама от модните ни редактори. Избирайки сходни предпочитани модели от актуалната колекция на бранда, и съчетавайки личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата, в тази наша тематична поредица, продиктувана от Deichmann, те се състезават за вашето стимулиращо ДА!.

Защото точно ти си този, който ще излъчи победителите в нашите Fashion Battles чрез гласуване. Срещу което, разбира се, ще има и награди. За всяка седмица от петте, измежду гласувалите ще изтегляме по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви удобни обувки от Deichmann в края на инициативата.

За да участваш, само трябва да дадеш своя вот в анкетата, след което да оставиш името си в коментарната форма под нея и най-накрая да стискаш палци за късмет. В края на модната "война" , пет от вас ще се сдобият с билет за елегантния спектакъл на Deichmann на стойност 40 лева!

Чети, избирай, гласувай, мечтай с нас!

АЛЕКСАНДРА



Лека и спортна, тази дамска обувка е перфектна за пътешествие с много ходене из нов непознат град. Неутралният розов оттенък я прави съчетаема с почти всичко, а и внася щипка елегантност в дневния аутфит. Лично аз ги нося à la gamine с брич панталони в каки, светлобежово или черно с лек шифонен топ с яка тип риза, леко загащен от едната страна.

МИГЛЕНА

 

Аквамарин, като водите край плажовете на Гърция, прозрачни и светли. Любимото ми синьо. Рокля-риза в цвят слонова кост, шапка с голяма периферия и запустели плажове. Телепортирам се веднага на мечтаното място при този аутфит. Май синьото наистина е най-топлият цвят.

Това е седмата от десетте тематично продиктувани от Deichmann модни битки (първата можете да видите туквтората туктретата тукчетвъртата тукпетата тук, шестата тук), в които изправяме един срещу друг по двама от модните ни редактори. Очаквайте осмата в четвъртък! Повече за играта тук >>>

Анкета

Deichmann пита: Кой от двата прекрасни чифта желаеш да имаш?

More Шопинг