Следва

Всички носят: Mazzy от Agent Provocateur

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Никак не е изненада, че на представянето на мъжката колекция на Moschino по време на Pitti Uomo във Флоренция, Кейти Пери прави всичко възможно да привлече погледите...

All fashion преди 8 години

Крещящата комбинация Кейти Пери и Moschino

Никак не е изненада, че на представянето на мъжката колекция на Moschino по време на Pitti Uomo във Флоренция, Кейти Пери прави всичко възможно да привлече погледите, защото това си е част от нейния стил. Също никак не е изненада, че и този път на нас визията й не ни харесва, дори вземайки под внимание нейната шоу-стойност.  Певицата е вече лице на Moschino и доста близка с Джеръми Скот, което изглежда й дава самочувствие да рискува стилово все повече и повече, не че някога това е било проблем за нея.

Зад кулисите на въпросното шоу, певицата е облечена с контрастен oversized T-шърт с типичните за бранда огромни надписи „Moschino“, но той далеч не е най-притеснителното. Дали са катинарчетата-обеци (разбира се, отново с надпис), чантата-обувка, мрежестият чорапогащник, сандалите със златни вериги… трудно е да определим. Външният вид изглежда е бил подкрепен със също толкова крещящо поведение, включващо, според доносниците, пиене на различни алкохоли на екс.







Обичайната фамилия

Опитите ни да се разминем с Кардашиян-ите в рубриката ни с недомислици продължават да са неуспешни - те винаги правят нещо, с което смело да влязат в нея. Решаваме все пак да съберем деянията на фамилията от последната седмица под една шапка, а не да адресираме поотделно всичките й колоритни членове.



И така: първото ни любимо изпълнение е на мама Крис Дженър, която се появява с гащеризон на нещо като… роботи? Стела МакКартни, създателката му, нарича тези личица „супергерои за супержени“. За заинтересованите – имаме страхотна новина! Това копринено творение е намалено от $1945 на $1167! О, да! Да оставим пижаместия му вид настрана и да приемем, че различните визии трябва да се толерират - в крайна сметка жадните за колорит фенове трябва да бъдат захранвани с нещо, както и презадоволените с дрехи звезди, които вече се чудят какво да сложат. Освен това Кара Делевин носи същия тоалет на представянето на резорт колекцията на дизайнерката и не й се получава толкова зле:



Проблемът при Крис е, че все пак е нужно някакво съобразяване с възрастта при избора на дрехи, а пижама на нещо като глави на извънземни определено не съответства на годините й. Комбинацията с раница, маратонки и жълт Birkin допълва неадекватността на визията, макар и да намираме всеки от тези аксесоари за супер, сам по себе си.

Вторият ни фаворит от фамилията през изминалата седмица е, разбира се, Ким. Къде без нея! Този път тя се изяви в Twitter, където звездата изразява сериозния си проблем, че любимият й фон дьо тен Giorgio Armani е спрян от производство. Искрено й съчувстваме! Добре, че от Armani веднага откликват и, отново през социалната мрежа, обещават лично да й изпратят запас (да, така се случват нещата). Всичко точно, ако в обръщението си към италианския моден бранд госпожа Кардашиян не беше изписала името на дизайнера грешно. Това не е фатално, но е малко смешно, предвид, че модната сцена е единствената, на която Ким е приемана сравнително насериозно и поне там се очаква известна компетентност от нейна страна. В отговор на грешката от италианската модната къща правят пиперлива забележка как всъщност се пише името на господин Армани.


 

Рита Ора пак не успя





Да, все повече дизайнери и модни икони показват тенденция модата да става унисекс. Да, bоyfriend визиите са абсолютен хит и ние също обичаме да вземаме назаем бели памучни ризи от гардероба на половинката. Но за това е нужен някакъв усет и Рита просто не се е справила както трябва. Комбинацията от твърде широки деним бермуди, твърде разкопчана риза, бели сандали тип „сандалите на татко“, федора и раничка от овча кожа завършва с резултат, който сочи, че тя или изобщо не е опитала да постигне определена визия и просто цели да е инкогнито, или се е постарала твърде много и напълно е прекалила. И в двата случая: boyfriend визия така - не!



Избрано от червения килим

Поредно звездно събитие в края на миналата седмица – Much Music Video Awards в Торонто. Присъстват много шоумени и музиканти, сред които отличени за своите видеа The Weeknd, One Direction, Дрейк, Ед Шийрън, Джъстин Бийбър. Като на всяко едно от тези събития не липсват интересните визии, някои успешни, някои не чак толкова. Предвид тематиката на тази ни рубрика, ето няколко от втората група:

Джейсън Деруло



По принцип е хубаво на червения килим мъжете да показват нещо различно от класическия черен смокинг, но е факт, че всички останали визии са рискови и често завършват с неуспех.Изцяло белият аутфит без ръкави със златни копчета, бижута и обувки на Джейсън прекрачва сериозно границата между елегантност и обикновен просташки вид.

Хейли Стейнфилд



Роклята е интересена и Хейли я носи добре, но е достатъчно натоварена със зебровия принт, за да бъде носена с кожени мрежести обувки, които също са ок сами по себе си.

Тори Кели



Черните и червени кожени акценти  идват твърде супергеройски.

Никол Арбър



Емотиконките са забавни и свежи и Никол Арбър (канадски комедиант, актриса и още доста неща) ги носи по подходящо закачлив начин, който й отива. Проблемът е повече това, върху което се намират - прилича на обикновен топ, към който са добавени червен колан и странен тюл отдолу, сигурно, за да заприлича на рокля. 

More All fashion