Следва

Вечните френски символи: Фениксът Изабел Аджани

Pretty in The City: Десислава

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която повече от месец показваме наши, софийски, интересни, мили и фини градски красавици...

Beauty News преди 8 години

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота. 

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris! 

Миналата седмица на фокус бе Санди, а днес Pretty in The City  в София е Десислава Лозанова!



Днешното Pretty in the City красиво създание е Деси Лозанова. Силно заразителна с позитивната си енергия, тя съумя да ни усмихне и очарова с нежност в няколкото минути, които й взехме.

Пленяваща и енигматично чаровна, Десислава се откроява безпроблемно на фона на буреносното време, омекотявайки го, както приляга на почти юли, с разказа за хобитата и увлеченията си, на челно място сред които е спортът.

Може да намерите Деси в някое от по-забутаните и уютни кафенета в центъра на София, заобиколена от приятели и, разбира се, широко усмихната, а ето и откритите й тайни в блиц:

Име: Десислава.

Зодия: Риби.

Тоалетът ѝ никога не е завършен без... без да си сложи часовник, гривна или поне някакъв пръстен.

Тя е момиче с... големи амбиции и желание за просперитет.



И копнее за... техните реализации, успех и възможности за доказването им.

Рутината за дните, в които се събужда с грим е... досега не ми се е случвало, но ако стане, веднага бих си взела душ, последван от почистващ серум за лице.

Според нея, една дама не е дама без... някакъв аксесоар по себе си, но най-вече държание.

Когато не спортува тя... се старае да отделя време и на книгите.



Нейният пълен комплект за плажа включва... слънцезащитен крем, кърпа, любим хидратиращ крем и слънчеви очила.

А от чантата ѝ никога не липсват... вода, кърпички, ключове и гланц.

Но винаги забравя... че няма нищо по-хубаво от лошото време.

Следващата седмица в рубриката, която се осъществява с красивата подкрепа на Maybelline NY, ще ви срещнем с Никол. Още една градска красавица, след която ще се обърнем с удоволствие... 

More Beauty News