Следва

Сватбен сезон в тенденции

Най-красивите бели рокли на сезона - вдъхновение за сватбения ден

Цялата седмица пред нас посвещаваме на сватбата и изтощителната подготовка около нея...

All fashion преди 8 години

*Jean Paul Gaultier couture пролет 2015

Цялата седмица пред нас посвещаваме на сватбата и изтощителната подготовка около нея. И защото всеки сезон е сватбен сезон, от днес започваме с представяне на любимите си сватбени визии от този сезон, като ще надникнем любопитно и в сватбите на известните, а утре ще разгледаме подробно тенденциите при роклите и най-добрите дизайнерски колекции, както и модерните, но и адекватни визии за младоженеца, без да пропуснем, разбира се, бюти трендовете и задължителните аксесоари

Започваме!

Да угодиш на постоянно променящия се вкус на бъдещата булка не е лесна задача, така че проявяваме разбиране, когато дизайнерите "играят" на сигурно с омръзналите ни до болка, но все още предпочитани рокли тип "русалка" и "принцеса", които хич не са за всеки, но, за щастие, новите сватбени колекции не разочароват от предложения и за авангардните, модни бъдещи булки, търсещи нещо по-отдалечено от затъналата в прах традиция. Тази година границите на старото прекрачи Bouchra Jarrar, където дизайнерката представи топ и панталон с мото вдъхновение. Също така далече от голямата тюлена рокля бе и колекцията на Delphine Manivet, която представи нов прочит на кожата с косъм и широкополата шапка.

Фокусирани върху типично женствените и сладки препратки пък остават колекциите на Vera Wang, Marchesa и Oscar de la Renta, където дантелата, бродериите и ефирните като облак материи запазват традицията на сватбената рокля.

А истински спиращите дъха рокли идват от Dior couture, Atelier Versace и Jean Paul Gaultier couture, където ексцентризмът играе главна и единствена роля, но по един изключително приятен и лесен за преглъщане начин, защото, ако всичко върви по план, не се предполага да се омъжваме повече от веднъж. Ето любимите ни визии от тазгодишните колекции на дизайнерите, а утре ще разгледаме подробно и тенденциите при булчинските рокли..

Oscar de la Renta bridal пролет 2016

Vera Wang bridal пролет 2016

Vera Wang bridal пролет 2016

Atelier Versace есен 2015

Jean Paul Gaultier couture пролет 2015

Giambattista Valli couture пролет 2015

Dolce&Gabbana - Alta Moda пролет 2015

Christian Dior couture пролет 2015

Bouchra Jarrar couture пролет 2015

Ralph & Russo couture пролет 2015

Zuhair Murad couture пролет 2015

Houghton bridal пролет 2016

Rodarte есен 2015

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.