Следва

Мина е Pretty in the City момичето на месеца на L'Oreal и ViewSofia!

Прическа, грим, маникюр - тенденции и вдъхновения за булки (част 1)

Трепетно дългоочакван и вълнуващ, сватбеният ден дойде! На вашето внимание предлагаме всичко, което една булка трябва да знае за тенденциите в грима, прическите и маникюра...

Hair преди 8 години

Трепетен, дългоочакван и вълнуващ, сватбеният ден дойде! На вашето внимание днес, след най-ектравагантните рокли, тенденциите в сватбената мода, най-симпатичните и екстравагантни младоженци и още много тематични материали за олтарни принцеси, селектираме и най-важното, което една булка трябва да знае за тенденциите в грима, прическите и маникюра през лятото на 2015-та!

Вдъхновенията за специалния ден по традиция са нежни, бляскави и елегантни, но могат и да бъдат по-дръзки и рокендрол за по-смелите дами. Какъвто и да е вашият избор, бъдете сигурни, че кожата, косата и ноктите са получили своята предварителна грижа, за да заблестят с цялата си красота в деня на вричането във вярност. Започваме с косата, нататък следват тънкостите при грима и маникюра.

Що се отнася до прическата на булката, тя се явява толкова важна, колкото и роклята – тя е акцентът на визията, дефинира силуета на главата и до голяма степен определя излъчването. Вързана или свободно пусната, къса, дълга или със средна дължина, тазгодишните тенденции в булчинската мода клонят към ниско вързана конска опашка, леко разрошена, по-glam rock, а задължителен елемент е лентата за глава. Декорирана с перли, от бял сатен, ювелирна с камъни като тиара, тя придава неустоим и елегантен лукс. Не забравяме и цветята – те са потрепващи, малки и нежни, като пеперуди, могат да се втъкат в цялата коса по дължината или да разкрасят отстрани кока. Косата ухае нежно, съобразена е с кройката на деколтето и, разбира се, е в точния и освежен за целта нюанс.

ТЕНДЕНЦИИ В СВАТБЕНИЯ ГРИМ ТУК >>>

ТЕНДЕНЦИИ В СВАТБЕНИЯ МАНИКЮР ТУК >>>

More Hair