Следва

Тенденции от улицата - Ръкави над китката

Ретроспекции от Лондон - Пролет в ярки цветове

Всяка модна седмица е много различна, интересна, запомняща се. В Париж виждаме как големите разбират модата и...

Fashion преди 15 години

Всяка модна седмица е много различна, интересна, запомняща се. В Париж виждаме как големите разбират модата и се възхищаваме на изкуството haute couture, в Ню Йорк оценяваме бизнес страната на модата, а в Лондон наблюдаваме тенденциите. Защото Лондон е място, което създава тенденции.

Един от най-открояващите се трендове, който ни направи впечатление по време на модната седмица през Септември, когато дизайнерите представят колекциите си за сезон пролет/лято 2009, е носенето на много ярки цветове.





Имена като John Rocha, Aquascutum, Eley Kishimoto, Christofer Kane, Osman Yousefzada представиха рокли, блузи, туники и сака във всевъзможни ярки цветове.

Цветовата гама започва от ярко кралско синьо, преминава през открояващо се тревисто зелено, бонбонена фуксия и оранжево, и достига до слънчогледово жълто. Истинска експлозия от цветове, към които никой не би останал безразличен.

По правило, за да изглеждаш добре не трябва да съчетаваш повече от три цвята. За топлия сезон този канон важи с пълна сила. По време на дефилетата забелязахме ярки дрехи в семпли комбинации, съчетани с аксесоари в нежен телесен цвят.

Следователно ти имаш два варианта. Или да се сдобиеш в рокля в яркосиньо и да я носиш със сандалите ти на висок ток в бежово от миналата година или да добавиш поне малко колорит в скучния ти черен костюм. Едни сандали в тюркоазен цвят ще свършат работа.

Въпрос на настроение.

More Fashion