Следва

Men's Еxhibit: Летният костюм – нагледен урок от Уимбълдън

След Формикети още един стилист на Лейди Гага става дизайнер

Лейди Гага е истинска люпилня за таланти: помним как работещият за певицата стилист Никола Формичети започна самостоятелна кариера в модната индустрия...

All fashion преди 8 години

Лейди Гага е истинска люпилня за таланти: помним как работещият за певицата стилист Никола Формикети започна самостоятелна кариера в модната индустрия (днес Никола е креативен директор на Diesel и собственик на марката Nicopanda), а ето че сега още един спец по обличането на поп дивата е готов да излети изпод крилото й.

Стилистът Брендън Максуел, който вече няколко години работи с Лейди Гага, пуска собствена марка, а резултатите от работата му ще можем да оценим още през септември в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Нищо подобно на рокля от мръвки не ни чака - Брендън се отнася към дизайнерския си дебют повече от сериозно, заявявайки, че "иска да вижда жените, облечени в негови дрехи, и да знае, че хората харесват начина, по който те са направени".

Иначе Максуел натрупва опита си именно обличайки Лейди-то, при това за някои от нейните най-забележителни появи, като например костюмите за турнето й Cheek to Cheek и дрехата, с която Гага се появи на Оскарите тази година.

Чакаме да видим първата колекция на Брендън.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.